Šodien sadalīs Ķekavas novada sporta laureātu gada balvas 2017

Jau šovakar, 26. janvārī, Ķekavas novada sporta aģentūra pulcēs labākos novada sportistus un trenerus, lai atskatītos uz aizvadītā gada panākumiem sportā un apbalvotu labākos 14 konkursa nominācijās.

 

Pateicībā visiem tiem, kas veido novada sporta dzīvi un nes novada vārdu pasaulē, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra jau devīto gadu rīko sporta laureātu apbalvošanas ceremoniju. Šogad vērtēšanas komisija piecu cilvēku sastāvā izskatīja vairāk nekā 50 pieteikumus, apbalvošanai izvirzot 25 labākos 14 konkursa nominācijās.

 

Apbalvojumus par izciliem sasniegumiem, pašaizliedzīgu darbu un atbalstu sporta dzīves attīstībā saņems individuālo un komandu sporta veidu pārstāvji, veterāni individuālajos un komandu sporta veidos, kā arī gada treneris 2017. Tāpat ar Ķekavas novada sporta laureātu gada balvu 2017 tiks godināts aizvadītā gada komandas panākums sievietēm, vīriešiem un veterāniem.

 

Ķekavas novada domes vārdā sporta dzīves veidotājus sveiks Ķekavas novada domes priekšsēdētājas otrais vietnieks Aigars Vītols.

 

Atgādinām, ka jaunās Ķekavas novada sporta zvaigznes tika apbalvotas Jauniešu gada balvas sportā 2017 apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās 12. janvārī.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

 

26.01.2018

  Drukāt