Valdis Zatlers apmeklēs Ķekavas novadu

 

8. februārī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri darba vizītē apmeklēs Ķekavas novadu, lai tiktos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, iedzīvotājiem un vietējiem uzņēmējiem.
 
Aicinām iedzīvotājus plkst. 9.55 Doles Tautas namā tikties ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru un uzdot sev interesējošus jautājumus.
 
Vizītes laikā prezidents iepazīsies ar iespējām īstenot Ķekavas novada sākumskolas būvniecību, tiksies ar Ķekavas un Baložu vidusskolu skolēniem un vadīs mācību stundu par veiksmīgas karjeras izveidošanu, iepazīsies ar A/S Putnu fabrika Ķekava darbu, tiksies ar novada uzņēmējiem, lai pārrunātu problēmjautājumus un iespējamos risinājumus.
 
Savukārt prezidenta kundze Lilita Zatlere vizītes laikā paredzējusi apmeklēt Ķekavas novadpētniecības muzeju, iepazīties ar novadnieka un mākslinieka Edgara Ozoliņa dzīvi un daiļradi, apskatīt Imanta Melngaiļa karikatūru izstādi, kā arī apmeklēt Daugmales pamatskolu, kur tiksies ar skolēniem un iepazīsies ar Mazpulka darbību.
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
67935822, 67935802
  Drukāt