Ķekavā atgriežas Ģimeņu ziemas piedzīvojumu orientēšanās

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra turpina pērn iesākto tradīciju un 17. februārī aicina uz otrajām Ģimeņu ziemas piedzīvojumu orientēšanās sacensībām Ķekavā. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 15. februārim.

 

Kā informē pasākuma organizatori, šogad distance būs īsāka, bet ar vairāk papildu uzdevumiem, kas padarīs to interesantāku gan pieaugušajiem, gan bērniem. Distancē noteicošais būs atjautība, izveicība un komandas sadarbība, nevis spēks un ātrums. Šis ir lielisks veids, kā aizraujošā veidā pavadīt dienu ģimenes lokā, iepazīstot Ķekavu no cita skatupunkta.

 

Atbilstoši nolikumam, sacensībās var piedalīties komandas divu līdz piecu dalībnieku sastāvā. Lai startētu, vismaz vienam no komandas dalībniekiem jābūt pilngadīgam. Dalībniekiem jāierodas ērtā un sportiskā apģērbā, ņemot vērā laika apstākļus – distance ir jāveic kājām.

 

Gaidot sacensību rezultātus, dalībniekiem būs iespēja sasildīties ar siltu tēju. Apbalvos trīs labākās komandas, kas iekļausies kontrollaikā un saņems visvairāk punktu. Pasākuma atbalstītāju sarūpētās specbalvas saņems krāšņākās un jautrākās komandas.

 

Starta signāls atskanēs  17. februārī plkst. 11.00 pie Ķekavas sporta kluba. Iepriekšēja pieteikšanās iespējama līdz 15. februāra plkst. 17.00, rakstot uz e-pastu andris.petrovs@kekava.lv. Pieteikties varēs arī sacensību dienā plkst. 10.30 – 10.50. Reģistrācijas lapa pieejama šeit. Dalība sacensībās ir bez maksas!

 

Ar Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūras rīkoto sacensību “Ģimeņu ziemas piedzīvojumu orientēšanās” nolikumu iespējams iepazīties šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

01.02.2018.

 

  Drukāt