Aicina popularizēt vietējo produkciju stendā “Radīts Ķekavas novadā”

Ķekavas novada mājražotāji un amatnieki aicināti piedalīties starptautiskajā izstādē “Pavasaris 2018”, kas norisināsies 5. - 7. aprīlī Rāmavas izstāžu zālē. Pieteikties dalībai stendā “Radīts Ķekavas novadā” iespējams līdz 1. martam.

 

No 5. līdz 7. aprīlim izstāžu kompleksā “Rāmava” norisināsies 26. starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības un komunālās saimniecības izstāde “Pavasaris 2018”, kas ir kļuvusi par nozīmīgāko lauksaimniecības pasākumu pavasarī. Pērn to apmeklēja 16 tūkstoši ieinteresēto apmeklētāju, tostarp uzņēmēji, nozares speciālisti un ar nozari saistīti cilvēki.

 

Lai veicinātu Ķekavas novadā radītās produkcijas atpazīstamību izstādes apmeklētāju un nozares profesionāļu vidū, kā arī uzzinātu klientu atsauksmes, Ķekavas novada pašvaldība aicina vietējos mājražotājus un amatniekus iepazīstināt ar sevi un savu produkciju vienotā stendā “Radīts Ķekavas novadā”.

 

Dalībnieku pieteikumi tiks gaidīti līdz 1. martam Ķekavas novada Attīstības daļā. Interesenti aicināti sazināties ar uzņēmējdarbības atbalsta speciālisti Kristīni Danovsku pa tālruni 67847157 vai rakstot uz e-pastu kristine.danovska@kekava.lv.

 

Izstādi “Pavasaris 2018” organizē SIA A.M.L. sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības Ministriju.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

05.02.2018.

 

  Drukāt