Ķekavas sadzīves servisa centra valdē apstiprināts Elvijs Novickis

Noslēdzoties publiskam konkursam, SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” valdes locekļa amatā apstiprināts novadnieks Elvijs Novickis.

Konkursam uz SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” valdes locekļa amatu pieteicās 23 pretendenti. Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kā kapitāldaļu turētāja pārstāve ĶSSC valdes locekļa amatā apstiprināja Elviju Novicki, kurš bija ieguvis augstāko konkursa komisijas vērtējumu.
 

E. Novickis ieguvis augstāko izglītību Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē, savukārt profesionālo pieredzi guvis kā valdes priekšsēdētājs SIA  “Vangažu Namsaimnieks” un valdes loceklis PSIA “Vangažu Avots”.
 

SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” ir Ķekavas novada pašvaldības uzņēmums, un tā vīzija ir būt uzticamam pašvaldības sadarbības partnerim teritoriju un ielu apgaismojuma un arī vides objektu uzturēšanai Baložu pilsētā, Ķekavas un Daugmales pagastos. Piemērojot labas pārvaldības principus un pamatojoties uz augsti kvalificēta personāla zināšanām un pieredzi, ĶSSC tiecas nodrošināt kvalitatīvus apsaimniekošanas pakalpojumus.

  

Sabiedrisko attiecību daļa

21.02.2018.

  Drukāt