Biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem sāks tirgot 3. martā

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2018. gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam. Biļetes uz svētku koncertiem sāks tirgot 3. martā, no plkst.11.00. SIA “Biļešu Paradīze” kasēs vairāk kā 50 tirdzniecības vietās visā Latvijā, tostarp Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra kasē, Rīgas ielā 26, Ķekavā.

Biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem varēs iegādāties ne vien biļešu tirdzniecības vietās visā Latvijā, bet arī interneta veikalā www.bilesuparadize.lv. Vienā pirkumā vienam pircējam uz katru pasākumu būs iespējams nopirkt līdz 4 biļetēm. Bērni līdz 7 gadu vecumam, ja viņiem nebūs nepieciešama atsevišķa sēdvieta, pasākumus varēs apmeklēt bez maksas. Arī visiem Svētku dalībniekiem, uzrādot dalībnieka karti, būs iespēja bez maksas vērot Noslēguma koncertu Mežaparka Lielajā estrādē.

Šo sestdien, 3. martā, Tūrisma koordinācijas centrs darbosies kā ierasts, no plkst.10.00 līdz plkst.18.00 (bez pusdienu pārtraukuma). Iespēju robežās “dzīvā rinda” tiks organizēta iekštelpās, bet jāņem vērā, ka arī uz jebkuriem citiem pasākumiem, kas nav saistīti ar Dziesmu un deju svētkiem, nopirkt biļetes, kas pieejamas tirdzniecībā “Biļešu paradīzes” kasē un “Biļešu serviss” kasē, būs iespējams rindas kārtībā, sagaidot savu kārtu kopējā rindā ar tiem apmeklētājiem, kuri gaidīs iespēju tikt pie Dziesmu un deju svētku biļetēm. Bez rindas būs iespējams iegādāties suvenīrus un izmantot pašapkalpošanās drukas, skenēšanas un kopēšanas pakalpojumus. Gaidīšanas laiku rindā būs iespējams izmantot lietderīgi, piemēram, apmeklējot Ķekavas Novadpētniecības muzeju (ieejas maksa pieaugušajiem 1 EUR, pensionāriem, studentiem, skolēniem 0,50 EUR) un iepazīties ar jaunākajiem tūrisma ceļvežiem un brošūrām.


Aicinām jau iepriekš iepazīties ar svētku norises programmu un biļešu tirdzniecības kārtību, lai aiztaupītu nepatīkamus pārsteigumus sev un citiem biļešu pircējiem.


Vairāk informācijas: www.dziesmusvetki.lv 

 

 

Ķekavas novada TKC
28.02.2018.

 

  Drukāt