Aizvadīts pirmais atklātais Ķekavas peldēšanas čempionāts

24. februārī notika pirmais atklātais peldēšanas čempionāts jaunajā Ķekavas vidusskolas peldbaseinā. Šajās sacensībās piedalījās vairāk kā 100 bērni no piecām sporta skolām - Jelgavas, Rīgas, Ādažiem, Stopiņiem un Ķekavas.
 

Sacensības organizēja Ķekavas novada sporta skola, un šoreiz iespēja startēt tika dota 2006. gadā dzimušajiem un jaunākiem bērniem piecās vecuma grupās 15 disciplīnās.
 

Tiesnešu darbu uzņēmās Ķekavas novada sporta skolas peldēšanas grupu vecākie audzēkņi treneres Aigas Daubures vadībā. Neskatoies uz to, ka tas tika darīts pirmo reizi, visi veiksmīgi tika galā ar saviem pienākumiem. Lielākais satraukums, organizējot sacensības, bija par sarežģīto elekronisko laika fiksēšanas sistēmu. Taču, apkopojot spēkus ar Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa vadību, Latvijas Peldēšanas Federāciju, datorprogrammētāju Andri Strazdiņu un peldēšanas treneri Aigu Dauburi, viss noritēja veiksmīgi un dārgā aparatūra sevi ir attaisnojusi ar ļoti precīzu un pārskatāmu sacensību norisi.
 

Sacensības noritēja pozitīvā gaisotnē, taču neviena medaļa netika iegūta bez sīvas cīņas. Ķekavas sporta skolas peldēšanas treneres audzēkņi izcīnīja vairāk kā trešdaļu godalgotās vietas, un vairāki audzēkņi izpildīja kārotos normatīvus spota klasēm. Rezultāti ir apskatāmi Latvijas peldēšanas federācijas mājaslapā šeit.

 

Ķekavas novada sporta skola

01.03.2018.

  Drukāt