Ķekavas sporta kompleksa baseinā dubultojies apmeklētāju skaits

Ķekavas sporta kompleksa baseins 2018. gada februārī apmeklēts gandrīz 7000 reižu, kas ir divas reizes vairāk kā pagājušā gada decembrī. Apmeklētāju ērtībām arī turpmāk plānots papildināt baseinā pieejamo pakalpojumu klāstu.
 

Ķekavas sporta kompleksa pārstāvis Raitis Škutāns norāda – kopš baseins ir publiski pieejams ikvienam peldēt gribētājam, būtiski pieaudzis tā apmeklējumu skaits. Lielais apmeklējumu skaits norāda, ka novadnieki atzinīgi novērtē jaunā baseina kvalitāti un sniegtās iespējas.
 

Baseina noslodzi primāri veido skolēni un sporta skolu audzēkņi, tomēr ļoti liela interese ir arī no novada iedzīvotājiem – gan tiem, kas vēlas sevi uzturēt labā fiziskā formā, gan tiem, kas priekšroku dod ūdens un saunas relaksējošajai iedarbībai.
 

 

Plaši pieprasīti ir ne tikai individuālie baseina apmeklējumi, bet arī aerobikas nodarbības, tādēļ administrācija aicina iedzīvotājus pirms ikkatra baseina apmeklējuma pieteikt savu rezervāciju, lai izvairītos no pārpratumiem, kad lielās noslodzes dēļ, ieeja baseinā tiek atteikta.
 

Raitis Škutāns norāda, ka arī turpmāk tiks papildināts un uzlabots baseinā pieejamo pakalpojumu klāsts, organizētas sacensības un citas aktivitātes. Tā, piemēram, no 16. marta mazajā baseinā tiks organizētas zīdaiņu peldināšanas nodarbības, bet 24. martā, kad visā pasaulē tiek atzīmēta Zemes stunda, arī baseins pievienosies iniciatīvai par videi draudzīgām aktivitātēm, baseina pēdējās 2 stundas, no plkst. 20.05 līdz plkst. 21.45, izslēdzot lielo apgaismojumu un atstājot tikai baseina malās esošās LED gaismas.
 

Lai baseina sniegtie pakalpojumi būtu vēl ērtāki un sabiedrībai pieejamāki, ikviens apmeklētājs tiek aicināts iesniegt savus priekšlikumus, ierosinājumus un atsauksmes ierakstot tās atsauksmju grāmatā vai atsūtot uz e-pastu sportakomplekss@kekava.lv
 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.03.2018.

 

  Drukāt