Pasniegs Jauniešu gada balvas

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs arī šogad aicina satikties Ķekavas novada Jauniešu gada balvas ceremonijā 17. martā, lai pateiktu paldies tiem, kuri iedvesmo un atbalsta jauniešus.
 

Apbalvošanas ceremonija šogad notiks 17. martā plkst. 18.00 Doles Tautas namā, aicinot pateikt paldies tiem, kuri jauniešiem sniedz nozīmīgu ieguldījumu, iedvesmu un atbalstu, kā arī paveic lielu darbu, radot notikumus īpaši jauniešiem.
 

Balvas tiks pasniegtas 19 nominantiem 8 nominācijās, apbalvojot jauniešu vidū populārākos skolotājus, sportiskākos un talantīgākos jauniešus Ķekavas, Baložu un Daugmales skolās, jauniešiem draudzīgāko ēdināšanas iestādi nominācijā “Jauniešiem garšo!”, apbalvojot jauniešus atbalstošākos deputātus un jauniešu gada pasākumu. Tāpat nominācijās “Gada jaunietis-iedvesmotājs” un “Jaunietis-gada lepnums” tiks godināti jaunieši, kuri pagājušā gadā izcēlušies ar īpašiem sasniegumiem. Ceremonijā tiks izteikta pateicība arī uzņēmumiem, kas 2017. gadā atbalstījuši jauniešu pasākumus.
 

Pasākuma vadītāja lomā šajā gadā iejutīsies mūziķis un iedvesmotājs Arstarulsmirus. Ieeja pasākumā ir bez maksas, tāpēc to apmeklēt aicinām ikvienu, kuram šķiet interesanti noskaidrot jauniešu izvirzītos nominantus.

 

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs

06.03.2018.

 

  Drukāt