Starptautiskajā sieviešu dienā apmeklē koncertus Ķekavā

Šovakar, 8. martā, aicinām uz diviem muzikāliem notikumiem Ķekavā. Plkst. 19.00 Ķekavas pagasta bibliotēkā notiks jau otrais pasākumu cikla “Bibliomūza” koncerts, kurā uzstāsies Jonass Lindbergs (Jonas Lindberg), mūziķis no Zviedrijas, savukārt plkst. 19.30 Ķekavas kultūras namā ikviens aicināts uz koncertu “Es visu mūžu mīlējusi esmu”.
 

Pasākumu ciklā “Bibliomūza”, ko rīko Ķekavas pagasta bibliotēka sadarbībā ar Ķekavas novada jaunatnes iniciatīvu centrs, šovakar uzstāsies mūziķis Jonass Lindbergs (Jonas Lindberg). Jonass par sevi saka tā: “Es brīvajā laikā esmu nenogurstoši laimīgs mūziķis no Zviedrijas. Es rakstu mūziku, jo man tas sagādā milzīgu prieku. Mans galvenais mērķis ir sasniegt un arī dāvāt pēc iespējas vairāk laimes caur mūziku. Viss pārējais, kas nāk kopā ar mūziku, ir tikai tādi laimīgi nejauši bonusiņi.”
 

Jonasa daiļradi ikviens interesents varēs dzirdēt šovakar, 8. martā, plkst. 19.00 Ķekavas pagasta bibliotēkā. Ieeja pasākumā – bez maksas.
 

Savukārt koncerts “Es visu mūžu mīlējusi esmu” Ķekavas kultūras namā veltīts dzejniecei Ārijai Elksnei 90. jubilejā. Koncertā uzstāsies sieviešu koris “Daugaviete” un vīru koris "Ķekava".
 

Koncerts Ķekavas kultūras namā sāksies plkst. 19.30. Ieeja pasākumā – bez maksas.
 

Uz tikšanos koncertos!

 

Sabiedrisko attiecību daļa

08.03.2018.

 

  Drukāt