Bezmaksas lekciju ciklā uzzini, kas ir veselīgs uzturs

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra ar ES struktūrfondu projekta atbalstu piedāvā bezmaksas lekciju ciklu “Veselīgs uzturs”. Astoņu lekciju ciklu Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā vadīs pieredzes bagātā uztura speciāliste Astra Sabule.

 
Ar ES struktūrfondu projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/094 “Veselības veicināšana un slimību profilakse Ķekavas novadā” atbalstu tapis bezmaksas lekciju cikls “Veselīgs uzturs”. Astoņās lekcijās pieredzējušas uztura speciālistes vadībā interesentiem būs iespēja iepazīties ar sabalansēta uztura plānu, kā arī kopā ar uztura speciālistu sakārtot savu vielmaiņu un mēģināt sasniegt savus mērķus.
 

Lekcijas notiks Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā (Nākotnes iela 1A, Ķekavā) 2. stāvā no plkst. 11.00 līdz 13.00. Pirmā nodarbība jau 17. martā. Pilnu lekciju grafiku aicinām skatīt šeit.
 

Lekcijas vadīs pieredzes bagātā uztura speciāliste Astra Sabule. Astrai ir bakalaura grāds uzturzinātnē un maģistra grāds pārtikas zinātnē. Viņa ir  strādājusi kā uztura speciāliste “Veselības centrā 4” un ģimenes veselības centrā “Stārķa ligzda”, piedalījusies vairākos raidījumos (piem. “Dzīvītē”), bijusi vairāku rakstu autore žurnālam “Veselība”, atsevišķas publikācijas ir bijušas arī žurnālos “Ilustrētā zinātne” un “Shape”.

 

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

12.03.2018.

 

  Drukāt