Valdlaučos plāno uzstādīt viedos ūdens skaitītājus

SIA “Ķekavas nami” sadarbībā ar uzņēmumu “Lattelecom”, pilotprojekta ietvaros, piedāvā dzīvojamās mājas Valdlauči-8 dzīvokļu īpašniekiem esošo ūdens skaitītāju nomaiņu pret augstākas precizitātes ūdens patēriņa skaitītājiem (ŪPS) ar datu attālinātās nolasīšanas sistēmu.
 

Kā vienu no būtiskākajiem ŪPS nomaiņas ieguvumiem SIA “Ķekavas nami” pārstāvis Juris Firsts min ievērojami samazinātu mājas ūdens patēriņa starpību, kas var rasties atsevišķu dzīvokļu īpašnieku negodprātīgas rīcības dēļ.
 

Jauno ūdens skaitītāju priekšrocības atvieglos ikdienu dzīvokļu īpašniekiem, jo turpmāk vairs nebūs katru mēnesi jāiesniedz skaitītāja rādījumi, pateicoties datu attālinātas nolasīšanas sistēmai, tas notiks automātiski. Dzīvokļu īpašnieki varēs elektroniski saņemt atskaites, lai sekotu līdzu ūdens patēriņam dzīvoklī. Tāpat nevajadzēs kontrolēt ŪPS verifikācijas termiņu, jo ik pēc četriem gadiem SIA “Ķekavas nami” piedāvās vienlaicīgu visu dzīvojamās mājas dzīvokļa īpašumos uzstādīto ŪPS verifikāciju vai nomaiņu bojājumu gadījumos.
 

Izmaksas plānots segt no dzīvojamās mājas Valdlauči-8 apsaimniekošanas maksas uzkrājuma, savukārt skaitītāju abonēšanas maksu - 0.43 eur/ mēnesī segs dzīvokļu īpašnieki.
 

Lai veiktu ŪPS nomaiņu, dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašniekiem ir jāpieņem kopības lēmums ar vairākumu mājas dzīvokļu īpašnieku balsu. SIA “Ķekavas nami” no 9. līdz 26. martam organizē aptauju par augstākas precizitātes ŪPS ar datu attālinātās nolasīšanas sistēmas uzstādīšanu dzīvojamā mājā Valdlauči-8. Pēc anketu apkopošanas tiks lemts par turpmāko darbu organizēšanu.
 

Sabiedrisko attiecību daļa

19.03.2018.

  Drukāt