EKO Dienā Daugmales pagasta iedzīvotāji aicināti nodot nolietoto sadzīves elektrotehniku

Atkritumu apsaimniekotājs Ogres SIA “MARSS” piedāvā Daugmales pagasta iedzīvotājiem EKO dienā, 10. maijā, bez maksas nodot nolietoto sadzīves elektrotehniku.
 

Nolietota sadzīves elektrotehnika ir videi kaitīgie atkritumi, un šos priekšmetus nedrīkst mest sadzīves atkritumu konteineros. Šādas iekārtas satur sastāvdaļas, kas, nonākot vidē vai saskarē ar cilvēku, var būt ļoti kaitīgas.
 

2018. gada 10. maijā no Daugmales pagasta iedzīvotājiem bez maksas tiks pieņemta visdažādākā nolietotā sadzīves elektrotehnika – televizori, ledusskapji, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori un monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, telefoni, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, mobilie telefoni un to lādētāji utt.
 

Atgādinām, ka nolietotās elektropreces nedrīkst būt izjauktas, t.i., piemēram, ledusskapim jābūt ar kompresoru, televizoram ar kineskopu, attiecīgi datoram ar mātes plati utt.
 

Tāpat Ogres SIA „MARSS” bez maksas piedāvā no iedzīvotājiem savākt šādus jau iepriekš sašķirotus un iepakotus atkritumus:

  • makulatūru (grāmatas, avīzes, žurnāli);
  • PET pudeles;
  • dienasgaismas spuldzes;
  • baterijas;
  • stikla pudeles un burkas.


Elektroprecēm, sašķirotajiem/iepakotajiem atkritumiem noteiktajā dienā jābūt novietotiem ārpus sētas/pie ceļa, kur var piebraukt automašīna ar manipulatoru.


Nolietotās elektrotehnikas un šķiroto atkritumu izvešana Daugmales pagastā tiks nodrošināta 2018. gada 10. maijā.
Izvešana iepriekš jāpiesaka Ogres SIA „MARSS” pa tālr. 65022645, 26140399 vai rakstot uz ogres.sia.marss@gmail.com.

 

Ogres SIA MARSS

27.03.2018.

 

 

 

  Drukāt