Līdz 7. aprīlim satiec novadniekus starptautiskajā izstādē “Pavasaris”

Vakar, 5. aprīlī, izstāžu kompleksā “Rāmava” tika atklāta 26. starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības un komunālās saimniecības izstāde “Pavasaris 2018”. Izstādes dalībnieku vidū arī Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centrs (TKC), kas kopā ar novada tirgotājiem apvienojies stendā “Radīts Ķekavas novadā!”.
 

TKC direktora pienākumu izpildītāja Aiva Veršiņina stāsta: “Stenda “Radīts Ķekavas novadā!” apmeklētāji varēs piedalīties akcijā un iegūt vērtīgas balvas no novada tirgotājiem. Viss kas jādara - ir jāveic četri pirkumi, katrs 3,00 EUR vērtībā, pie novada tirgotājiem un jāsaņem zīmodziņš akcijas kartītē. Ar sakrātajiem zīmodziņiem jādodas uz mūsu telti, kur katrs, kurš būs izpildījis akcijas noteikumus, varēs piedalīties balvas izspēlē.”
 

Stendā “Radīts Ķekavas novadā!” apvienojušies vairāki novada amatnieki, mājražotāji un uzņēmumi. Izstādē līdz 7. aprīlim varēs sastapt Daugmales Jāņa bišu medu, “Amelada” gultas veļu, “GiLine” (Konfelāde) ar sīrupiem un čatnijiem, Gaidu Pasovu ar sudraba rotām, “Zalkteni” ar lina izstrādājumiem, “Kabo” koka darinājumus, “Siliņpaps un dēli” gaļas kūpinājumus, “Latve” kazas piena ziepes, “Mario” konditorejas izstrādājumus un “Valdis&I” biohumusu. Visu piedāvāto produkciju varēs arī iegādāties.
 

Izstāžu kompleksā “Rāmava”, Izstāžu ielā 11, Valdlaučos, aicinām apmeklēt stendu “Radīts Ķekavas novadā!” tirgotāju zonā, C sektorā.
 

Izstādes darba laiks 6. un 7. aprīlī – no plkst. 10.00 līdz 17.00.
 

Vairāk par izstādi “Pavasaris 2018” aicinām skatīt šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.04.2018.

 

 

  Drukāt