Ķekavas baseinā turpmāk varēs uzturēties ilgāk

Ķekavas sporta kompleksa baseins, uzklausot klientu ieteikumus, pieņēmis lēmumu pagarināt pieļaujamo uzturēšanās ilgumu baseina zonās, nosakot iespēju atrasties ģērbtuvēs 15 minūtes pirms baseina apmeklēšanas, baseina un pirts apmeklējuma laiks pagarināts līdz 50 minūtēm, savukārt pēc treniņa ģērbtuvēs varēs uzkavēties līdz 25 minūtēm.

 
Ķekavas sporta kompleksa pārstāvis Raitis Škutāns atzinīgi novērtē saņemtos ieteikumus un priekšlikumus, lai arī turpmāk baseina apmeklējumus padarītu vēl ērtākus un komfortablākus ikvienam peldētājam. Sportistiem un skolēniem baseins ir atvērts jau pusgadu, bet pārējiem klientiem baseins pieejams vairāk kā četrus mēnešus. Šajā laikā būtiski palielinājies apmeklētāju skaits, saņemtas daudz labas atsauksmes un ierosinājumi, tādēļ administrācijas darbinieki turpinās strādāt, lai nodrošinātu maksimāli ērtākos apstākļus peldētājiem. Jauno apmeklējuma grafiku var skatīt šeit.
 

Arī tuvākajā laikā baseinā plānots organizēt gan sacensības sportistiem, gan aktivitātes, kuras varēs izbaudīt ikviens apmeklētājs. Tā kā lielu atsaucību izraisīja martā notikusī aktivitāte – pelde LED apgaismojumā, plānots šo iniciatīvu atkārtot rudenī, vakariem kļūstot tumšākiem.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.04.2018.

 

  Drukāt