Ķekavas novada uzņēmējiem - jauna valde

Ķekavas novada Uzņēmēju padomes  (ĶNUP) gadskārtējā vēlēšanu sapulcē vienbalsīgi par valdes priekšsēdētāju ievēlēts uzņēmējs un biznesa stratēģis Artūrs Janiševs. Valdes locekļu pienākumus turpmāk pildīs satiksmes ministra padomnieks Reinis Uzulnieks, ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu un ekostandarta tehnoloģiju uzņēmējdarbību saistītais Udis Kašs, kā arī  pirmo reizi valdē ievēlēts novada uzņēmējs Ivars Girgensons un radošās industrijas biznesa pārstāve Anita Skuja.
 

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Inārs Bāgants un biedrības dibinātāja Angelika Bondare šoreiz nekandidēja uz valdi. 
 

Jaunais valdes priekšsēdētājs Artūrs Janiševs: “Mēs zinām sava novada uzņēmēju un iedzīvotāju vajadzības. Mūsu biedrība uzrunā un apvieno uzņēmējus visā Ķekavas novadā. Šogad būsim vēl pārliecinošāki un neatlaidīgāki, lai piesaistītu jaunus biedrus. Iedzīvotājiem, sabiedrībai un sadarbības partneriem ir jāzina savi novada uzņēmēji, kas nodrošina darba vietas, maksā nodokļus un atbalsta sociālekonomiskos procesus novadā. Tāpēc stāstīsim par Ķekavas novada uzņēmējiem aiz mūsu novada robežām un, iespējams, vēl tālāk.”  
 

Jāteic, ka pirms tam, šī gada 1. martā,  KŅUP biedri pulcējās uz kopsapulci Ķekavas novada kultūras namā, kur ievēlēja KŅUP valdi un atskatījās uz 2017. gadā paveiktajiem darbiem. Kā nozīmīgākie jāmin aktīva iesaistīšanās Ķekavas novada Uzņēmēju dienās un Ķekavas novada Uzņēmēju gada balvas pasniegšanā, kā arī dalība ERASMUS projekta  “Nāc un runāt sāc” kopā ar Ķekavas jauniešiem, iegūstot 1. vietu par unikālu ideju uzņēmuma veidošanā, dārza svētku rīkošana vietējiem uzņēmējiem ar ģimenēm. 
 

Kopš pagājušā gada Ķekavas novada uzņēmēju padome ir nolēmusi finansiāli atbalstīt tautas deju ansambli “Zīle”, kā arī atbalsts tiek sniegts lieliem un maziem Ķekavas novada māksliniekiem un sporta aktīvistiem.
 

Viena no svarīgākajām jaunās valdes darbības prioritātēm 2018. gadā būs iedzīvotāju informēšana par novada uzņēmumiem, kā arī biedrības atpazīstamības veicināšana.
 

Jaunā Ķekavas uzņēmēju biedrības valde uzskata, ka jāturpina vēl ciešāka sadarbība ar Ķekavas novada domi, ar ko 2017. gada 1. decembrī noslēgts sadarbības memorands. Parakstot memorandu, puses apņēmās veicināt novada un uzņēmējdarbības attīstību, īstenot kopīgus projektus un veicināt savstarpēju informācijas apmaiņu. ĶNUP aicina piebiedroties ikvienu uzņēmumu, biedrību vai privātpersonu, kura jūtas piederīga Ķekavas novadam. Visa nepieciešamā informācija atrodama mājas lapā www.knup.lv .

 

Ķekavas novada Uzņēmēju padomes valde

11.04.2018.

 

  Drukāt