Aicinām pieteikt talkas vietas novadā

Šogad Lielā Talka visā Latvijā norisināsies 28. aprīlī. Aicinām iedzīvotājus līdz 25. aprīlim pieteikt talkas vietas portālā talkas.lv, norādot atbildīgo personu par talkas organizēšanu, kam būs iespēja saņemt maisus un vienoties ar pašvaldību par savākto atkritumu izvešanu.
 

Šobrīd ikviens Ķekavas novada iedzīvotājs, kas uzņemas kļūt par kādas talkas vietas atbildīgo personu, var oficiāli pieteikt savas talkas vietas portālā talkas.lv, kopējā kartē atzīmējot piesārņoto teritoriju, kas nav privātīpašums. Savukārt tie talkotāji, kuri labprātāk piedalās citu organizētajās talkās, ir aicināti izvēlēties kādu no reģistrētajiem talkas punktiem, lai jau 28. aprīlī pievienotos kādai no pieteiktajām talkas vietām.


Pašvaldība augstu novērtē iedzīvotāju ieguldījumu vides sakopšanā, vēlmi piedalīties un aicina neapstāties pie sasniegtā. Daudziem talkotājiem jau piedalīšanās pasākumā kļuvusi par tradīciju, dodot savu ieguldījumu Ķekavas novadam tapt tīrākam, skaistākam, sakoptākam.


Pašvaldība Lielajā Talkā koordinē talkas vietu reģistrēšanu novadā un savākto atkritumu aizvešanu. Talkas laikā piepildītie maisi, kas šogad būs sarkanā krāsā, atstājami tikai iepriekš reģistrētajās talkas vietā. Lielās Talkas koordinatore Ķekavas novadā ir Vides un labiekārtošanas daļas vadītāja Sigita Varika, tālrunis – 67936039, 26417724.


Pērn Ķekavas novadā talkas notika 43 talkošanas vietās: trīsdesmit divas Ķekavas pagastā, septiņas – Baložu pilsētā, četras – Daugmales pagastā.

 

Vides un labiekārtošanas daļa

12.04.2018.

 

  Drukāt