Novada uzņēmēji aicināti piedalīties sociālās uzņēmējdarbības seminārā Jūrmalā

Biedrība "Sociālās inovācijas centrs" maijā aicina uz divu dienu semināru “Fokusā sociālā uzņēmējdarbība – no statusa līdz finansējumam”, kas 9. un 10. maijā notiks Jūrmalā, viesnīcā “Hotel Jurmala Spa”.
 

Kā pauž semināra organizatori, sociālos uzņēmējus motivē vēlme īstenot pozitīvas pārmaiņas, turklāt šis fenomens piesaista arvien vairāk nacionālās un starptautiskās sabiedrības uzmanību. Lai rosinātu pārmaiņas pasaulē, biedrība “Sociālās inovācijas centrs” aicina uzņēmējus un interesentus rīkoties, radot labvēlīgu uzņēmējdarbības ietekmi uz sociālu vidi.
 

Apmācību mērķauditorija ir cilvēki, kurus ir ieinteresē sociālās ietekmes radīšanā ar uzņēmējdarbības metodēm, pieredzējuši uzņēmēji, kuri vēlas paplašināt savu redzesloku un sākt darboties sabiedrības interesēs, kā arī ikviens, kurš vēlas izmantot uzņēmējdarbības prasmes, lai radītu pozitīvas pārmaiņas savā kopienā, novadā, valstī.
 

Apmācību dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana (pusdienas, kafijas pauzes), kā arī pēc individuāla pieprasījuma un pamatojuma tiks nodrošināta nakšņošana atsevišķiem semināra dalībniekiem.
 

Apmācību valoda: latviešu
 

Apmācību maksa: bezmaksas
 

Semināra programma pieejama šeit.
 

Ievērībai – apmācību laikā iespējama filmēšana un fotografēšana apmācību moduļa tiešsaistes kursa izstrādes vajadzībām, parakstot reģistrācijas lapu, dalībnieks piekrīt iespējamai dalībai video vai foto izveidē.
 

Pieteikšanās: lai pieteiktos semināram, lūgums aizpildīt pieteikuma anketu: https://ej.uz/fokusaSU
 

Vairāk informācijas par semināru šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

17.04.2018.

  Drukāt