Informējam par satiksmes organizācijas izmaiņām Jaunatnes ielā

Uzlabojot ceļu satiksmes organizāciju un drošību Baložos, šodien, 25. aprīlī, veiktas satiksmes organizācijas izmaiņas Jaunatnes ielas posmā no Smilšu līdz Skolas ielai, kā arī izveidota terminēta autostāvvieta pie pirmsskolas izglītības iestādes (PII) “Avotiņš”.
 

Šī gada sākuma informējām, ka, izskatot Ķekavas novada PII “Avotiņš” padomes iesniegumu par nepieciešamību uzlabot satiksmes organizāciju Jaunatnes ielā, Baložos, Ķekavas novada dome pieņēma lēmumu mainīt satiksmes organizāciju posmā no Smilšu ielas līdz Skolas ielai, paredzot jaunu ceļa zīmju uzstādīšanu.
 

Turpmāk Jaunatnes ielā satiksmi tiks organizēta vienā virzienā no Smilšu ielas līdz Skolas ielai. Tāpat ir ieveidota terminēta autostāvvieta pirms PII “Avotiņš” teritorijas žoga, kur automašīnas varēs novietot uz laiku līdz 15 minūtēm darba dienās no plkst. 7.00 līdz 9.00.
 

Lai gan zīmes sākotnēji bija paredzēts uzstādīt šī gada janvāri, laikapstākļu dēļ plānotie darbi tika atlikti. Kā norāda pašvaldības ceļu speciālists, kvalitatīvai zīmju uzstādīšanai bija nepieciešams sagaidīt piemērotākus laika apstākļus.
 

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un aicinām iepazīties ar aktuālo ceļu satiksmes organizācijas shēmu šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

25.04.2018.

  Drukāt