Lielajā Talkā sakoptas vairāk kā 30 novada vietas

Ķekavas novadā Lielā Talka šogad norisinājusies 36 dažādās vietās. Aprīļa izskaņā sakopti meži, ceļmalas, pļavas un piemiņas vietas visā novadā, kā arī iedzīvotāji talkas dienu aktīvi izmantojuši savu privātīpašumu sakopšanai. 
 

Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Vides un labiekārtošanas daļas pārstāvji – šogad oficiāli tika reģistrētas 36 talkas vietas. Lielākās talkas šogad novadā rīkoja SIA “MAXIMA Latvija”, Baložu vidusskola, Ķekavas vidusskola, Ķekavas novada pašvaldības administrācija, kā arī īpaši aktīvi talkotāji šopavasar pulcējās Dzērumos un Baložu pilsētā. 
 

Kā ierasts, talka aizvadīta pozitīvā gaisotnē, vienkopus pulcējot gan lielus, gan mazus novada iedzīvotājus un draugus.
 

Lielās Talkas laikā tika iestādīti bērzi Klaņģu kalnā, savākti ceļmalās izmestie sadzīves atkritumi, sagrābtas lapas, savākti nolauztie koku zari un veikti daudzi citi vides labiekārtošanas un sakopšanas darbi.
 

Kamēr līdz nākamajai Lielajai Talkai jāgaida vēl gads, aicinām rūpēties par apkārtējo vidi arī ikdienā, kā arī informējam, ka Ķekavas novads šī gada 15. septembrī piedalīsies Pasaules talkā. Vairāk par kustības “Let’s Do It!” rīkoto akciju aicinām skatīt vietnē www.letsdoitworld.org.
 

28. aprīlī aizvadītā talka jau desmito gadu aicinājusi Latvijas iedzīvotājus padarīt apkārtējo vidi tīrāku, patīkamāku un dabai draudzīgāku. Ķekavas novada pašvaldība pateicas ikvienam aktīvajam novada iedzīvotājam, kurš šogad talkā piedalījās pirmo vai jau desmito reizi, lai kopīgiem spēkiem sakoptu novadu.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

07.05.2018.

  Drukāt