Sākusies komandu pieteikšanās orientēšanās pasākumam “Iepazīsti savējos”

Vasaras sākums solās būt vēlīgs tiem, kuri nebaidās būt azartiski un alkst iepazīt jaunas lietas un vietas, jo orientēšanās pasākums “Iepazīsti savējos” atgriežas pie sākotnējā norises laika – vasaras sākuma, 9. jūnija.


Pasākums tradicionāli ir ar sportisku ievirzi, un tā pamatā ir vietējo uzņēmumu-kontrolpunktu īpaši sagatavotie uzdevumi, kuru izpildei nepieciešamas dažādas prasmes, zināšanas un veiklība.


Sacensība norisināsies trīs grupās – auto, velo un kājnieku grupā. Katra no komandām saņems karti ar vairāk kā 20 kontrolpunktiem, kuri būs jāapmeklē noteiktā kontrollaikā, pašiem pēc savas izvēles un spējām, un jāizpilda paredzētie uzdevumi. Tāpat vērība tiks pievērsta, lai pasākuma dalībnieki sacensību azartā, jaunā gaismā un no cita skatu punkta iepazītu ievērojamākos un raksturīgākos Ķekavas novada kultūras un tūrisma objektus, uzņēmumus un pašvaldības iestādes.


Reģistrēt komandu iespējams interneta vietnē  www.iepazistisavejos.lv.


Aicinām pieteikties arī uzņēmumus un organizācijas, kas pasākumā piedalītos kā kontrolpunkti. Vairāk informācijas un pieteikšanās, zvanot pa tālr. 20212125 vai www.iepazistisavejos.lv.


Pasākumu organizē Tūrisma koordinācijas centrs sadarbībā ar biedrību “Ķekavas novada uzņēmēju padome”

 


Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centrs

08.05.2018.

 

  Drukāt