Aicina pieteikties dalībai stendā “Radīts Ķekavas novadā”

Ķekavas novada mājražotāji un amatnieki aicināti piedalīties starptautiskajā izstādē "Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta 2018" kopējā stendā "Radīts Ķekavas novadā", kas norisināsies no 11. līdz 13. oktobrim izstāžu kompleksā "Rāmava". Pieteikumu iesniegšana līdz 19. jūnijam.
 

Lai veicinātu Ķekavas novadā radītās produkcijas atpazīstamību izstādes apmeklētāju un nozares profesionāļu vidū, kā arī uzzinātu klientu atsauksmes, Ķekavas novada pašvaldība aicina vietējos mājražotājus un amatniekus iepazīstināt ar sevi un savu produkciju vienotā stendā “Radīts Ķekavas novadā”.
 

Saskaņā ar izstādes organizatoru SIA "A.M.L." norādījumiem, dalībai tirdzniecības zonā tiks apstiprināti dalībnieki, kuri atbilst izstādes tematikai "lauku sēta un tai raksturīgais, dārza darbi un iekārtošana, mājražotāju pārtikas izstrādājumi". Izstādes tematikā neiekļaujas tāda produkcija kā, piemēram, plastmasas rotaļlietas un citas importētas mantas, ziepes un citi līdzīgi izstrādājumi, apģērbs, kas nav paredzēts dārza darbiem, rotaslietas, rotas.
 

Dalībnieku pieteikumi tiks gaidīti līdz 19. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu šeit vai Ķekavas novada pašvaldības Attīstības daļā, Gaismas ielā 19, k. 9, Ķekavā.
 

Interesenti aicināti sazināties ar uzņēmējdarbības atbalsta speciālisti Kristīni Danovsku, zvanot pa tālr. 67847157 vai rakstot uz e-pasta adresi kristine.danovska@kekava.lv.
 

Izstādi “Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta 2018” organizē SIA „A.M.L.” sadarbībā ar Zemkopības ministriju.

 

Ķekavas novada pašvaldības Attīstības daļa

24.05.2018.

 

  Drukāt