Ķekavas novada labākajiem skolēniem piešķirs naudas balvas

Mācību gadam noslēdzoties, Ķekavas novada pašvaldība apbalvojusi centīgākos devīto un divpadsmito klašu skolēnus, kuri šogad novada izglītības iestādes absolvējuši ar augstām sekmēm visos mācību priekšmetos.
 

Naudas balvas tiks pasniegtas 24 absolventiem, tostarp 3 Baložu vidusskolas, 3 Daugmales pamatskolas, 14 Ķekavas vidusskolas un 1 privātās pamatskolas “Gaismas tilts 97” devītklasniekam, kā arī 4 Ķekavas mākslas skolas absolventiem. Tāpat naudas balvas tiks piešķirtas pieciem Ķekavas vidusskolas 12. klašu absolventiem.
 

Devīto klašu audzēkņiem, kuru sekmju vērtējumi gadā ir vidēji astoņas balles un nevienā no priekšmetiem nav zemāks vērtējums par septiņām ballēm naudas balvas apjoms ir 70 eiro, savukārt 12. klašu absolventiem 100 eiro. Tāpat 70 eiro liela naudas balva tiek piešķirta Ķekavas Mākslas skolas audzēkņiem, kuru sekmju vērtējums izlaiduma gadā ir vidēji 9,5 balles un nevienā no priekšmetiem nav mazāks vērtējums par astoņām ballēm.
 

Absolventi tika sumināti izlaidumos, kas jau lielākajā daļā izglītības iestādēs ir notikuši, savukārt Ķekavas vidusskolas 12. klašu izlaidums vēl gaidāms 29. jūnijā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

20.06.2018.

 

  Drukāt