Ķekavas novada pašvaldība sveic novada Zelta pāri

Piektdien, 22. jūnijā, Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire sveica Airu un Mārtiņu Švalkovskus, kuri šajā dienā svin Zelta kāzas - 50 laulībā pavadītus gadus.
 

Kā stāsta Aira un Mārtiņš, abi dzimuši Jelgavas rajona Vircavas pagastā, bet bērnība un skolas gaitas Airai pagājušās Katlakalnā. Vasarās, ciemojoties pie vecvecākiem, abi jaunieši saskatījušies un 1968. gada 22. Jūnijā svinētas kāzas Katlakalnā. No 1970. gada jaunā ģimene dzīvo Krogsilā, mājās ar nosaukumu “Stādiņi”. Abi visu mūžu ir strādājuši gan valsts darbā, gan savā piemājas saimniecībā.
 

Laulībā dzimuši divi bērni- meita Vita un dēls Ints, nu jau viņus priecē arī 3 mazbērni- Valters, Vivita un Evija, kā arī mazmazmeitiņa Dārta.

 

Mārtiņam jau no jaunības dienām ir īpaša mīlestība uz zirgiem, arī tagad, vecumdienās uzņēmies rūpes par zirgu, kurš vairs savā dzīvē jau daudz piedzīvojis un guvis traumas.
 

Aira vienmēr bijusi aktīva sabiedriskajā dzīvē, arī šobrīd aktīvi darbojas senioru biedrībā “Polārblāzma”.
 

Zelta pārim patīk kopīgi dejot, kā arī aktīvi apmeklēt un atbalstīt kultūras pasākumus.
 

Ķekavas novada pašvaldība sveic Švalkovsku pāri, vēlot stipru veselību un enerģiju ikdienas darbus veicot, lai piedzīvotu vēl daudzus laimīgus kopdzīves gadus!

 

Sabiedrisko attiecību daļa

22.06.2018.

 

  Drukāt