Uzsāks sporta laukuma izbūvi Rāmavā

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra 6.jūlijā noslēgusi līgumu ar SIA „Baltijas Būve” par sporta laukuma izbūvi Rāmavā.


Kopējās sporta laukuma izbūves izmaksas būs lēšamas ap 168 000 eiro, kas, pēc divreiz veiktā publiskā iepirkuma rezultātiem, tomēr ir palielinājušās vairāk kā uz pusi. Šāds cenu sadārzinājums pret sākotnēji plānoto šobrīd diemžēl ir vērojams tieši ar būvniecību saistītajos publiskajos iepirkumos, kas skaidrojums ar šīs nozares straujo attīstību un līdz ar to būvnieku piedāvāto cenu kāpumu.

Taču, izvērtējot racionālos ieguvumus ilgtermiņā un paredzot plānotajos budžeta grozījumos papildu finansējumu, dome tomēr nolēma īstenot šo projektu iedzīvotāju labā, jo Rāmavā līdz šim nav bijis vispār neviens bērnu atpūtas un sporta laukums, kur gan mazi, gan lieli sportot gribētāji varētu aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Patlaban ir tikai zāles laukums ar iemīdītu taciņu, kas mūsdienu izpratnē nemaz neatbilst mūsdienīga sporta laukuma prasībām.

Izbūvējot jauno sporta laukumu, iedzīvotājiem būs iespējams nodarboties ar šādiem sporta veidiem - basketbolu, tenisu, pludmales volejbolu. Tāpat laukums tiks labiekārtots ar vingrošanas kompleksu, šūpolēm, smilšu kasti, velostatīvu un soliem, savukārt basketbola laukums tiks izbūvēts ar sintētisku sporta segumu.

Jaunais sporta laukums atradīsies adresē “Rāmaviņa” (blakus daudzīvokļu ēkām un Rāmavas ielai). Projekta īstenošanas termiņš ir četri mēneši no būvatļaujas saņemšanas brīža.
 


Sabiedrisko attiecību daļa 

11.07.2018.

 

 

 

 

 

  Drukāt