Ķekavas novada deputāti apmeklē loģistikas parku

Lai veidotu ciešāku sadarbību ar novada uzņēmējiem un iepazītu to daudzveidību, pirmdien, 16.jūlijā Ķekavas novada vadība un deputāti viesojās loģistikas uzņēmumā SIA “Trialto Latvia”, kas ir viens no vadošajiem loģistikas nozares uzņēmumiem Latvijā. Deputāti vienojušies, ka turpmāk biežāk centīsies apmeklēt vietējos uzņēmējus un uzņēmumus, kuri savu darbību īsteno Ķekavas novadā.

Viesojoties SIA “Trialto Latvia”, kas savu darbību īsteno Ķekavas novadā, Dominante Parkā - lielākajā A klases industriālajā un loģistikas parkā Latvijā, Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, kopā ar izpilddirektora p.i. Andri Volanski, deputātiem Aigaru Vītolu, Valtu Variku, Andi Damlicu, Indru Priedi, Arnoldu Keisteru, Juri Žilko un Voldemāru Pozņaku iepazinās ar loģistikas parka darba specifiku, piedalījās ekskursijā, izstaigājot kompleksa noliktavas un darba zonas, kā arī pārrunāja aktuālos jautājumus, kas novada infrastruktūras līmenī skar gan uzņēmuma darbiniekus, gan vadību.
 

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire atzina, ka viena no novada būtiskākajām prioritātēm un virzieniem, kādā plānots, strādāt arī turpmāk ir sadarbības un savstarpējas komunikācijas veicināšana ar novada uzņēmējiem. “Mēs kā pašvaldība darīsim visu, lai sadarbojoties atvieglotu uzņēmēju ikdienu un palīdzētu viņiem darbā, un man ir liels prieks, ka novada uzņēmumi acīmredzami uzskata, ka šai sadarbībai ir jābūt abpusējai,” atzīst V.Baire, piebilstot, ka šādas viesošanās pie novada uzņēmumiem plānotas arī turpmāk.
 

SIA “Trialto Latvia” valdes priekšsēdētājs Dāvids Khefets izteica gandarījumu par Ķekavas novada domes viesošanos: ““SIA “Trialto Latvia” ir uz ilgtspējīgu attīstību vērsts, sociāli atbildīgs loģistikas uzņēmums. Mūsu mērķis ir radīt vērtību akcionāriem, darbiniekiem, klientiem un valstij. Veicot pārdomātus ieguldījumus jaunākajās informācijas tehnoloģijās un nepārtraukti auditējot un uzlabojot mūsu procesus, esam viens no vadošajiem loģistikas nozares uzņēmumiem Latvijā un mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti augsti novērtē mūsu vietējie un starptautiskie klienti. Mums tika dota iespēja klātienē iepazīties ar Ķekavas domes deputātiem, par ko jūtamies pagodināti, jo tikšanās laikā guvām pārliecību, ka esošā Ķekavas dome ievieš un turpinās ieviest pozitīvas izmaiņas gan Ķekavas iedzīvotājiem, gan uzņēmumiem, kas darbojās šajā novadā.”
 

SIA “Trialto Latvia” pieder investīciju holdingam Dominante Capital. SIA “Trialto Latvia” nodrošina pilnu trešās personas loģistikas pakalpojumu servisu, tostarp vairumtirdzniecības, akcīzes un muitas noliktavas servisu.


Sabiedrisko attiecību daļa

16.07.2018.

  Drukāt