Vēl tikai augustā Ķekavas novada iedzīvotāji var noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu no 1. septembra

Vēl tikai augustā Ķekavas novada iedzīvotāji var noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu ar SIA "Clean R" - jauno pakalpojuma sniedzēju novadā - lai atkritumu apsaimniekošana no 1. septembra noritētu bez pārtraukuma un kvalitatīvi.


Esam pateicīgi novada iedzīvotājiem par aktivitāti līgumslēgšanas posmā, it īpaši izmantojot elektroniski pieejamās līgumslēgšanas iespējas. Aicinām arī pārējos iedzīvotājus savlaicīgi noslēgt jauno līgumu.


Kā var noslēgt līgumu?


Līgumu var noslēgt vairākos veidos:
 

  • Interneta vietnes www.cleanr.lv sadaļā “e-pakalpojumi”, autorizējoties ar internetbankas starpniecību. Izvēlaties sev vēlamo konteinera tilpumu, izvešanas skaitu, aizpildiet anketu un piesakiet pakalpojumu. Tikai daži klikšķi un līgums ir noslēgts!
  • Augustā Ķekavas novada privātmāju iedzīvotāji saņems vēstuli ar pakalpojuma līguma sagatavi, kuru aizpildītu var nosūtīt uzņēmumam "Clean R" pa pastu vai nogādāt kādā no klātienes līgumslēgšanas vietām.
  • Klātienē uzņēmumā "Clean R", Vietalvas ielā 5, Rīgā darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00
  • Klātienē Ķekavas Gadatirgū pie Doles tautas nama, svētdien 26. augustā no plkst. 8.00 līdz 15.00
  • Klātienē Ķekavas novadā:

 

 

 

Vides pakalpojuma uzņēmuma "Clean R" komanda jūlijā sāka un augustā turpinās Ķekavas novada maršrutu veidošanu, ceļu un piebraukšanas iespēju apsekošanu, lai izveidotu iedzīvotājiem ērtu, pakalpojuma sniedzējiem optimālu un arī videi saudzīgu maršrutu. Informācija par atkritumu izvešanas grafiku no 1. septembra tiem klientiem, kuri ir noslēguši līgumus, tiks nodrošināta augustā, izsūtot to uz klientu norādītajiem e-pastiem vai pasta adresi.


Atgādinām, ka pēc 1. septembra tiem, kuri nebūs noslēguši līgumus, atkritumu izvešana vairs netiks nodrošināta, jo esošais operators savu darbību Carnikavas novadā pārtrauks. Tā kā iedzīvotāji līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu slēdz ar konkrētu, pašvaldības konkursā izraudzītu uzņēmumu, kas nodrošina šo pakalpojumu, tad diemžēl automātiska līguma pāreja jaunā pakalpojuma sniedzēja rīcībā nav iespējama. To paredz Jūsu privāto datu aizsardzības regulējums. Tāpēc ar jauno pakalpojumu sniedzēju ir jāslēdz jauns līgums. Noslēgt līgumu ar "Clean R" varēs arī septembrī un vēlāk, tomēr šādā gadījumā iedzīvotājiem pakalpojuma sniegšana netiks nodrošināta nepārtraukti.


 
SIA "Clean R" 

25.07.2018. 

 



  Drukāt