Ķekavas novada Krustkalnos jauns bērnu rotaļu laukums

Lai atbalstītu iedzīvotāju intereses, aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā Ķekavas novadā, Ķekavas novada pašvaldība 2018.gada maijā izsludināja novada nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursu.


Projekta mērķis bija uzlabot un attīstīt publiski pieejamo infrastruktūru, piemēram, ietves, apgaismojumu vai sporta un rotaļu zonas pieejamību. Projektu atbalsta konkursā finansējums tika piešķirts projektam “Bērnu rotaļu laukuma uzlabošana Ķekavas novada Krustkalnos”, kuru iesniedza Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvs “Ērtums”.


Iesniegtā projekta mērķis ir uzlabot sociālo un fizisko aktivitāšu pieejamību Ķekavas novada Krustkalnos, izveidojot labiekārtotu bērnu rotaļu laukumu. Jau jūlijā “Elektriķu māju” pagalmā ir uzstādīts jauns rotaļu laukuma elements — SIA “KSIL Baltic” ražotā “Vingrošanas pilsētiņa”. Tajā vienlaikus var rotaļāties vairāki bērni, tāpēc nevienam nenākas gaidīt rindā.


Turpmāk jaunajai paaudzei būs iespējams aktīvi pavadīt brīvo laiku, kas Krustkalnu apkārtnes bērniem un viņu vecākiem ir ļoti iepriecinoša ziņa!


Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvs “Ērtums”

  Drukāt