Ķekavas novadu šķērsos iespaidīga zirgu karavāna

Unikāla projekta “Titānu Tūre 2018: no Brikas līdz Novgorodai” (“Titanen on Tour: Von Brügge Bis Nowgorod”) ietvaros zirgu karavāna ar 10 zelta ratiem un 20 zirgiem šķērsos vairāk kā 2300 km no Vācijas līdz Krievijai, piestājot vairākās pilsētās, lai priecētu tās iedzīvotājus un simboliski nestu vēstījumu par mieru, sadraudzību un brīvību vienotā Eiropā.
 

Zirgi ar pavadoņiem savu ceļojumu no Brikas pilsētas Vācijā uzsāka 22. jūlijā, un, šķērsojot Vāciju, Poliju, Lietuvu, Latviju un Igauniju, oktobra sākumā plāno nonākt galamērķī – Krievijas pilsētā Novgorodā.
 

Plānots, ka zirgu karavāna laika posmā no 1. līdz 4. septembrim šķērsos Ķekavas novadu un piestās arī Ķekavā, lai sveiktu pilsētas iedzīvotājus un viesus, kā arī Ķekavas evaņģēliski lut. baznīcai pasniegtu simbolisku dāvanu – zvanu.
 

Aicinām iedzīvotājus sekot līdzi informācijai Ķekavas novada mājaslapā un sociālajos tīklos, lai nepalaistu garām unikālo iespēju – piedzīvot satikšanos ar 20 zirgu karavānu Ķekavā!
 

Nākamais pieturas punkts pēc Ķekavas būs Brīvdabas muzejs Rīgā, nelielam skaitam zirgu mīļotāju būs iespēja šo ceļa posmu šķērsot ratos, tomēr jāņem vērā, ka tas aizņems apmēram 7 stundas.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

31.07.2018.

 

  Drukāt