Palielinātā ūdens patēriņa dēļ, iespējams samazināts ūdens spiediens

SIA “Ķekavas nami” informē, ka atsevišķos periodos, kad lielā karstuma dēļ iedzīvotāji pastiprināti patērē ūdeni, Rāmavas, Katlakalna, Pļavniekkalna un DKS “Ziedonis” teritorijās iespējams samazināts ūdens spiediens.
 

SIA “Ķekavas nami” regulāri monitorē un seko līdzi ūdens spiediena svārstībām Ķekavas novadā, tādēļ secināts, ka šovasar, lielā karstuma dēļ iedzīvotāji vienlaicīgi pastiprināti patērē ūdeni, kas rada ļoti lielu kopēju patēriņu. Piemēram, novērots, ka 29. jūlija vakarā, laika posmā no plkst. 21.30 līdz 22.00 strauji krities ūdens spiediens, kas skaidrojams ar iedzīvotāju pievēršanos dārza laistīšanas darbiem, atgriežoties no brīvdienām ārpus mājām.
 

Lai gan ūdens sūkņi strādā ar pilnu jaudu, lielā ūdens patēriņa dēļ, sūkņi nespēj saražot ūdeni pietiekamā apjomā, kā rezultātā atsevišķos periodos iespējama spiediena krišanās.
 

Lai noskaidrotu ūdens spiediena krišanās iemeslus, iedzīvotāji aicināti zvanīt SIA “Ķekavas nami” pa tālr. 67892848 (darba dienās), 28374674 (pēc darba laika, brīvdienās, svētku dienās). Tāpat, iespēju robežās, iedzīvotāji tiek aicināti dārza laistīšanu ieplānot nakts vai agrās rīta stundās, tādējādi izlīdzinot ūdens patēriņu vienmērīgi visas diennakts garumā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

31.07.2018.

 

  Drukāt