Atklāta pieteikšanās semināram par grantu programmu (IE)DVESMA

Sāc būvēt savu uzņēmumu ar (ie)dvesmu! Sadarbībā ar SEB banku aicinām pieteikties grantu programmai jaunajiem uzņēmējiem un biznesa idejām – kopējā finansiālā atbalsta summa 60 000 eiro. Seminārs Ķekavas novada esošajiem un topošajiem uzņēmējiem par konkursa iespējām un nosacījumiem jau 21. augustā plkst. 15.00 Ķekavas kultūras namā.

SEB banka kopā ar Ķekavas, Mārupes, Olaines, Siguldas novadiem un Jūrmalas pilsētu rīko grantu programmu (ie)dvesma. Tās mērķis ir atbalstīt gan šajās pašvaldībās strādājošos jaunuzņēmējus, gan palīdzēt īstenoties jaunām biznesa idejām.


Kopējā finansiālā atbalsta summa 2018. gadā ir 60 000 eiro, bet maksimālā summa vienam grantam – 10 000 eiro. Granta līdzekļus varēs izmantot saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei, lai uzsāktu savu biznesu.


Projektu pieņemšana sāksies 3. septembrī, un tā noslēgsies 3. oktobrī. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks 15. novembrī.


21. augustā plkst. 15.00 seminārs notiks Ķekavas kultūras namā, Gaismas ielā 17, Ķekavā. Seminārs ir bez maksas.


Pirms projektu iesniegšanas katrā no pašvaldībām notiks seminārs, lai palīdzētu jaunajiem uzņēmējiem labāk sagatavoties dalībai grantu programmā.


7. augustā - seminārs Jūrmalā

16. augustā - seminārs Siguldā

21. augustā - seminārs Ķekavā

22. augustā - seminārs Mārupē

28. augustā - seminārs Olainē


Lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot anketu: http://ejuz.lv/kkv , tālr. 67847157.


Pasākuma programmu skatīt šeit.


Grantu programma (ie)dvesma tika uzsākta 2017. gadā, no saņemtajiem vairāk nekā 30 projektiem žūrija atlasīja sešus grantu ieguvējus, kopumā tiem piešķirot 40 000 eiro. Plašāka informācija par grantu programmu un tajā atbalstītajiem projektiem pieejama https://www.seb.lv/iedvesma#nosacijum

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

02.08.2018.

 

  Drukāt