Uzstādīti jauni rotaļu elementi vairāk nekā 10 novada vietās

Lai veidotu skaistu un drošu vidi novada bērniem, augusta pirmajā pusē vairākos pašvaldības īpašumā esošajos bērnu rotaļu laukumos uzstādīti jauni rotaļu elementi vairāk nekā 10 novada vietās.
 

Plānojot pašvaldības 2018. gada budžetu, līdzekļi tika atvēlēti jaunu rotaļu elementu uzstādīšanai, nomainot jau novecojušus elementus, gan papildinot rotaļu laukumā esošo elementu piedāvājumu. Šovasar rotaļu elementi uzstādīti kopumā vairāk nekā kā 10 vietās – Daugmalē, Ķekavā, Katlakalnā, Valdlaučos un Jeņčos.
 

Uzstādītas vairākas smilšu kastes, zīdaiņu šupolītes (līdz 3 gadu vecumam), vienas šūpoles ar grozu (bērniem vecumā no 2 līdz 14 gadiem), kā arī vairāki rotaļu kompleksi (vecuma grupai no 3 līdz 14 gadiem).
 

Visas iekārtas ražojis un uzstādījis pašvaldības iepirkumā izvēlētais Latvijas uzņēmums SIA “Jūrmalas mežaparki”, kas nodrošina īpašas izturības un kvalitātes iekārtas, kas izgatavotas no kvalitatīviem, veselībai un videi draudzīgiem un sertificētiem materiāliem, atbilst iekārtu drošības standartiem EN1176 un ir paredzētas lielām slodzēm un izvietošanai pilsētvidē.
 

Domājot par 2019. gadā veicamajiem papildinājumiem bērnu rotaļu laukumu piedāvājumā, galvenais akcents tiks likts uz jaunu rotaļu laukumu izveidošanu vietās, kur ir pašvaldībai piederoša zeme, kā arī tiks meklēti risinājumi, kā veidot arī lielākiem bērniem un pusaudžiem interesantas rotaļu un izklaides vietas novadā.

 

Vides un labiekārtošanas daļa
13.08.2018.

 

  Drukāt