Izglītības darbinieku konferencē tiksies vairāk nekā 200 pedagogi

Ceturtdien, 23. augustā, Ķekavas vidusskolas sākumskolā, Nākotnes ielā 1a, Ķekavas novada izglītības darbinieku konferencē pulcēsies vairāk nekā 200 novada pedagogi, lai īsi pirms jaunā mācību gada sākuma pārrunātu mācību procesa aktualitātes, sveiktu jaunos kolēģus un smeltos iedvesmu gaidāmajam darba cēlienam.
  

Ķekavas novada izglītības darbinieku konferenci 23. augustā ar Ķekavas novada domes priekšsēdētājas Viktorijas Baires un pašvaldības Izglītības daļas vadītāja Vitolda Krieviņa uzrunu atklās jau plkst. 10.00.
 

Pasākuma laikā plānots iepazīstināt novada izglītības iestāžu vadītājus un pedagogus ar aktualitātēm 2018./2019. mācību gadā, tostarp kompetenču pieejas izmantošanu mācību saturā, kā arī sveikt 12 jaunus pedagogus, kuriem šis būs pirmais mācību gads Ķekavas novada izglītības iestādēs.
 

Šogad ar īpašu lekciju “Apmierināti skolotāji. Fokusa ilūzija – vai laime ir tur, kur to meklējam” konferencē uzstāsies arī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Psiholoģijas nodaļas vadītājs Ivars Austers. Tāpat pasākuma dalībniekiem būs iespēja satikt dažādu izglītības jomu koordinatorus, kā arī uzklausīt novada izglītības iestāžu pieredzes stāstus kompetencēs balstīta izglītības satura pieejas aprobācijā.
 

Novada izglītības darbinieku konference ir ikgadējs pasākums, kas vienuviet pulcē pedagogus, nozares ekspertus un pašvaldības pārstāvjus. Konferences mērķis ir ne vien informēt nozares profesionāļus par aktuālajiem jautājumiem jaunajā mācību gadā, bet arī motivēt pedagogus gaidāmajam darba cēlienam.
 

Konferences programma pieejama šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

22.08.2018.

 

  Drukāt