Ķekavas novada iedzīvotāji līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu varēs noslēgt Ķekavas Gadatirgus laikā

Svētdien, 26. augustā Ķekavas novada Gadatirgus laikā pie Doles Tautas nama no  plkst. 8.00 līdz 15.00 darbosies vides pakalpojumu uzņēmuma "Clean R" komanda, kas nodrošinās ķekavas novada iedzīvotājiem iespēju klātienē noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu.

Līdzās "Clean R" līgumslēgšanas teltij darbosies piepūšamā atrakcija bērniem - atkritumvedēja auto. Bērni un pieaugušie varēs izzināt un noskaidrot sev aktuālo informāciju par sadzīves atkritumu šķirošanu novadā un pakalpojuma nodrošināšanu pēc 2018. gada 1. septembra.

Sākot no šī gada 1. septembra, nākamo septiņu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Ķekavas novada administratīvajā teritorijā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R". Šobrīd Ķekavas novada iedzīvotājiem ir atlikušas vien dažas dienas, lai pagūtu noslēgt jauno līgumu un atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus saņemtu bez pārtraukumiem.

Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanā notiek, jo 1. septembrī beidzas pašvaldības līgums ar līdzšinējiem sadzīves atkritumu apsaimniekotājiem novadā. Jaunais apsaimniekotājs – SIA “Clean R” –  ir izvēlēts Ķekavas novada domes iepirkuma konkursa rezultātā kā saimnieciski izdevīgākais piedāvājums starp konkurentiem. Līgumu pārslēgšana ar jauno pakalpojuma nodrošinātāju ir obligāta prasība visiem Ķekavas novada privātmāju īpašniekiem, daudzdzīvokļu ēku apsaimniekotājiem un juridiskām personām.
 

CleanR

23.08.2018.

  Drukāt