Iespēja izvirzīt pretendentus Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai (papildināts)

Ķekavas novada pašvaldība no 4. līdz 17. septembrim aicina pieteikt pretendentus otrajai Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai. Konkursa uzvarētāji astoņās nominācijās tiks godināti 2. novembrī Ķekavas novada uzņēmēju dienu laikā. Elektroniski aicinām pieteikt pretendentus saitē ej.uz/KekavasNovadaUznemeji2018.


Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides attīstību, godinātu uzņēmēju darbu un popularizētu to devumu novadam, Ķekavas novada pašvaldība jau otro reizi organizē konkursu “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva”. Tajā tiks godināti tie uzņēmumi, kas aizvadītajā gadā snieguši nozīmīgu atbalstu Ķekavas novada attīstībai.
 

“Šogad, gatavojoties Ķekavas novada uzņēmēju dienām un gada balvas pasniegšanas svinīgajai ceremonijai, Ķekavas novada pašvaldība veido īpašus video klipus, kuros parādīti mūsu novada talantīgākie, veiksmīgākie un uzcītīgākie uzņēmēji. Tuvāk iepazīstot Ķekavas novadā strādājošos uzņēmumus, secinājām, ka uzņēmēji rada ne vien konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus Latvijas un pasaules mērogā, bet arī ir sociāli atbildīgi, savus darbiniekus atbalstoši un iedvesmojoši cilvēki kopumā. No trauku, apģērbu un rotu amatniekiem, līdz valstī vadošajiem loģistikas un pārtikas ražošanas uzņēmumiem - mūsu novadu izvēlas, kā uzņēmējdarbības mājvietu, tāpēc video stāstā parādīsim cik plaša, daudzveidīga un apjomīga komercdarbības vide ir Ķekavas novadā,” uzsver Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.
 

Ķekavas novada uzņēmēju Padome (ĶNUP) ir gandarīta, ka kopā ar pašvaldību jau atkārtoti tiek organizēts konkurss, kas ļauj no pašu vidus izraudzīties un godināt veiksmīgākos gada uzņēmējus. “Mums ir patiess prieks jau otro gadu pēc kārtas sadarboties ar Ķekavas novada pašvaldību rīkojot uzņēmēju dienas un “Gada balvu” mūsu novadā! Aicinām visus novada uzņēmējus būt īpaši aktīviem un ņemt dalību piesakot arī savu uzņēmumu. Mūsu novads ir tik varens, cik vareni esam mēs paši! Uz tikšanos rudenī!” aicina ĶNUP valdes priekšsēdētājs Artūrs Janiševs.
 

Ikviens interesents ir aicināts izvirzīt savus pretendentus uzņēmēju gada balvas nominācijām – “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada inovācija”, “Gada mājražotājs / amatnieks”, “Gada labdaris” un “Gada izaugsme”.
 

Gada balvas pretendentus var pieteikt no 4. līdz 17. septembrim, aizpildot drukāto vai elektronisko pieteikuma formu. Drukātā veidā aizpildītais pieteikums jāiesniedz kādā no Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem Ķekavā, Baložos vai Daugmalē. Šogad uzņēmējiem būs iespēja saņemt arī specbalvu nominācijā “Iedzīvotāju simpātija”, par kuru ikviens iedzīvotājs varēs balsot no 24.-30. septembrim, pēc tam, kad tiks publiskoti uzņēmēju gada balvai izvirzītie pretendenti.


Ar konkursa "Ķekavas novada uzņēmēju gada balva" nolikumu aicinām iepazīties šeit.


Uzvarētāju katrā nominācijā noteiks domes apstiprināta žūrijas komisija septiņu komisijas locekļu sastāvā. To vidū ir biedrības “Ķekavas novada uzņēmēju padome” un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji, kā arī LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš. Komisijas priekšsēdētāja pienākumus pildīs Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.
 

Ķekavas novada pašvaldība kā uzņēmējdarbību atbalstoša pašvaldība 1.novembrī aicina uz Ķekavas novada uzņēmēju dienām, kuru laikā T/C “Liiba” norisināsies dažādas meistarklases, uzņēmēju izstādes un tirdziņš, bet 2.novembrī notiks konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2018” svinīgā apbalvošanas ceremonija.
 

Uzņēmēju dienu ietvaros norisināsies arī otrais “Jauniešu uzņēmīguma forums”, kurā piedalīsies 7.-12.klašu skolēni no Ķekavas novada skolām. Ja pirmajā forumā jaunieši iedvesmojās no jauniešiem- uzņēmējiem un radīja savas biznesa idejas, tad šoreiz jauniešiem foruma ietvaros būs iespēja uzzināt, kā radīt produkta vai pakalpojuma mārketinga plānu, kā to reklamēt un parādīt tirgū, kā arī, sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi, jauniešiem būs iespēja radīt pārdošanas stratēģijas esošiem Ķekavas novada uzņēmumiem un produktiem. Foruma mērķis ir veicināt jaunieši interesi par uzņēmējdarbību, kas notiek tiešā sasaistē ar septembra mēnesī Jaunatnes iniciatīvu centrā gaidāmo kopstrādes telpas atklāšanu, kas tiek veidotas Erasmus + Stratēģiskās partnerības projekta “Promotion of key copetences of youth by coworking concept approach in youth centres” ietvaros.
 

Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība, kopā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome” un T/C “Liiba”, sadarbībā ar Jaunatnes Iniciatīvu centru, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru, kā arī SEB banku.
 

Sabiedrisko attiecību daļa

27.08.2018.

Papildināts 04.09.2018.

  Drukāt