Jau šonedēļ Ķekavā mainīsies sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzējs

Sākot no sestdienas, 1. septembra Ķekavas novadā darbu sāks jauns sadzīves atkritumu apsaimniekotājs - SIA "Clean R", bet līdzšinējie pakalpojumu sniedzēji novadā vairs nestrādās. Ķekavas novada iedzīvotājiem ir atlikušas vien dažas dienas, lai pagūtu noslēgt jauno līgumu un atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus saņemtu bez pārtraukumiem.

Līgumu pārslēgšana ar jauno pakalpojuma nodrošinātāju ir obligāta prasība visiem Ķekavas novada privātmāju īpašniekiem, daudzdzīvokļu ēku apsaimniekotājiem un juridiskām personām.


Tie novada iedzīvotāji, kuri vēl nav paguvuši noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu ar "Clean R" ir aicināti līgumu noslēgt bez liekas kavēšanās:

  • Interneta vietnes www.cleanr.lv sadaļā “e-pakalpojumi”, autorizējoties ar internetbankas starpniecību. Izvēlaties sev vēlamo konteinera tilpumu, izvešanas skaitu, aizpildiet anketu un piesakiet pakalpojumu. Tikai daži klikšķi un līgums ir noslēgts!
  • Klātienē uzņēmumā "Clean R", Vietalvas ielā 5, Rīgā darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00
  • Klātienē trešdien 29. augustā no plkst. 9.00 līdz 13.00 Ķekavā Gaismas ielā 19k-9 un no plkst. 14.00 līdz 17.00 Baložos, Uzvaras prospektā 1a, kā arī piektdien, 31. augustā no plkst. 13.00 līdz 17.00 Ķekavā, Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 26.


Sadzīves atkritumu konteineru noma


Saskaņā ar Ķekavas novada domes izsludinātā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas iepirkuma prasībām, no šā gada 1. septembra par sadzīves atkritumu konteineri, kas nodots klientam lietošanā, tiks piemērota konteinera nomas maksa. Nomas maksa tiks iekļauta rēķinā. Klienti, kuri lieto savā īpašumā esošus konteinerus, nomas maksu par konteinera izmantošanu nemaksās. Lūdzam iepazīties ar sadzīves atkritumu konteinera nomas maksu, zemāk.

Konteinera tips, tilpums

Mēneša nomas maksa EUR, ieskaitot PVN*

0,12 mᶟ

0,06

0,24 mᶟ

0,07

0,6-0,8 mᶟ

0,26

1,1 mᶟ (plastmasas)

0,30

 1,1 mᶟ (metāla)

0,41

1,3-6 mᶟ

0,44

 

*Informējam, ka nomas maksa var mainīties pēc Iepirkumu uzraudzības biroja viedokļa saņemšanas. Ja konteinera nomas maksa tiks mainīta, mēs nekavējoties par to Jūs informēsim un veiksim pārrēķinus.


Sākot no šī gada 1. septembra, nākamo septiņu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Ķekavas novada administratīvajā teritorijā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R". Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanā notiek, jo 1. septembrī beidzas pašvaldības līgums ar līdzšinējiem sadzīves atkritumu apsaimniekotājiem novadā. Jaunais apsaimniekotājs – SIA “Clean R” –  ir izvēlēts Ķekavas novada domes iepirkuma konkursa rezultātā kā saimnieciski izdevīgākais piedāvājums starp konkurentiem.


Ja Jums ir jautājumi par līguma nosacījumiem, nepieciešami cita tipa konteineri –  aicinām ar mums sazināties telefoniski 67111001, vai rakstīt kc@cleanr.lv


www.cleanr.lv

https://epakalpojumi.cleanr.lv/pakalpojumi/privatpersonam/119/1

www.facebook.com/CleanR.lv

27.08.2018.

  Drukāt