Zinību dienas priecīgais pasākums notiek arī šogad!

Pirmdien, 3. septembrī no plkst. 11:00 līdz plkst. 15:00  Skolas ielā 2 - ābeļdārzā, ikvienu interesentu priecēs un ar savu darāmo iepazīstinās "Jaunatnes iniciatīvu centra" (JIC) nodarbību vadītāji - teātris, 3D printēšana ritma studija, mazie žurnālisti, foto un video studija, dažādu lietu darbnīca, DJ skola, kā arī ap 12:30 pievienosies arī JVDanceClub hip-hop studijas meitenes, lai iepazīstinātu ar to, kas notiek deju pasaulē JIC zālē.


Visa pasākuma gaitā pasākuma interesentus sagaidīs vismaz 3 raibi un neikdienišķi piedzīvojumi...
Viens no piedzīvojumiem jau 11:30 būs "Zili brīnumi" eksperimentu darbnīca, kura ciemosies ar sausā ledus un šķidrā slāpekļa šovu. Mākoņi - mākonis ziepju burbuļos un mākonis ar lietu istabā. Sasaldēti gaisa baloni, pašgatavots saldējums, 200 grādos "cepti" maršmelo un gaisa raķetes!


Vēl viens piedzīvojums ir Mārtiņš ar burbuļiem - būs gan šovs, gan iespēja pūst un laist gaisā visdažādākos burbuļus ar tam īpaši paredzētu aprīkojumu. Turklāt, ja līdzi būs paņemts tukšs burbuļpūšamais trauciņš, Mārtiņš to uzpildīs ar svaigu burbuļšķidrumu  bez maksas!


Treškārt, visa pasākuma garumā būs pieejamas arī jau pagājušogad pieredzētās Orbitronu atrakcijas - šogad vēl daudzveidīgākas!


Pasākuma laikā darbosies arī kafejnīca, kur varēsi iegādāties gardas vafeles, tortiljas un saldējuma kokteiļus.


Tiekamies Zinību dienas prieka virpulī, lai kopā iegrieztu jauno mācību gadu!

Jaunatnes iniciatīvu centrs 

27.08.2018.

  Drukāt