Iespēja pieteikties uzņēmēju tirdziņam - izstādei Ķekavā

Ķekavas novada Uzņēmēju dienu ietvaros 1.novembrī T/C “Liiba” notiks uzņēmēju, mājražotāju un amatnieku tirdziņš - izstāde. Lai veicinātu uzņēmēju jaunu prasmju, kontaktu un redzesloka paplašināšanu, pasākuma laikā paredzētas arī dažādas meistarklases, lekcijas un profesionāļu konsultācijas.

Ķekavas novada pašvaldība jau otro gadu rīkos Uzņēmēju dienas, kas vienkopus pulcina vairākus desmitus gan jaunos, gan jau pieredzējušos novada uzņēmējus. Šogad Uzņēmēju dienas notiks 1. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 18.00, T/C “Liiba”, Ķekavā, ar plašu aktivitāšu programmu, uzņēmēju / mājražotāju / amatnieku tirdziņu – izstādi. Ikvienam Ķekavas novada uzņēmējam, kurš vēlas sevi prezentēt vai piedalīties tirdziņā - izstādē ar savu produkciju, nepieciešams pieteikties līdz 30.septembrim, rakstot uz e-pastu: uznemejudienas@kekava.lv


Paralēli Uzņēmēju dienas aktivitātēm, noritēs arī otrais “Jauniešu uzņēmīguma forums”, kurā jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā radīt produkta vai pakalpojuma mārketinga plānu, kā to reklamēt un parādīt tirgū, bet sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi, jauniešiem būs iespēja radīt pārdošanas stratēģijas esošiem Ķekavas novada uzņēmumiem un produktiem.


Pēc pieteikšanās termiņa beigām tiks apkopoti visi pieteikumi, un uz anketā norādīto e-pastu nosūtīta detalizēta informācija, tostarp norādīta tirgošanās vieta veikalā. Dalība tirdziņā ir bezmaksas. Papildus informācija un jautājumi, rakstot uz e-pastu: uznemejudienas@kekava.lv


Uzņēmēju dienu noslēgumā, 2.novembrī, notiks “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva” svinīgā apbalvošanas ceremonija. Plašāka informācija par iespēju izvirzīt pretendentus Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai te.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

28.08.2018.

  Drukāt