Ķekavas novada pašvaldība atbalsta jaunu sociālu projektu “Parunāsim”

Ķekavas novada pašvaldība, rūpējoties par saviem iedzīvotājiem, piedalās sociālā projektā “Parunāsim”. Projekts ir domāts katram iedzīvotājam, bet īpaši tiem, kuri jūtas vientuļi, dodot iespēju parunāt un tikt uzklausītiem par sev svarīgām tēmām. Projekta “Parunāsim” idejas autors ir SIA “Sondino”, klientu servisa vēstniecība, kura, iegūstot sociālā uzņēmēja statusu, 2018. gada augustā aizsāka iniciatīvu, kas piedāvā vientuļiem cilvēkiem iespēju zvanīt pa noteiktu tālruni un tikt uzklausītiem.

 

Iniciatīvas mērķis ir ieklausīties cilvēkos, kuri jūtas vientuļi un ikdienā netiek uzklausīti, integrēt darba tirgū cilvēkus ar invaliditāti, kuri uzklausīs zvanītājus, kā arī radīt pozitīvas emocijas līdzcilvēkiem. Tālrunis Ķekavas novadā darbosies četrus mēnešus no 11. septembra līdz 11. janvārim. Aicinām iedzīvotājus, kuri izjūt nepieciešamību ar kādu aprunāties vai dalīties savās sajūtās, izmantot iespēju un zvanīt pa bezmaksas tālr. +371 28 009 923.

 

SIA Sonido ir dibināts 2013. gadā ar mērķi nodrošināt uzņēmumiem pieejamus klientu apkalpošanas ārpakalpojumus. Kopš 2018. gada maija SIA "Sonido" ir ieguvis arī sociālā uzņēmēja statusu. Sākot ar 2018. gada augustu, SIA "Sonido" realizē sociālo projektu PARUNĀSIM.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.09.2018.

 

  Drukāt