Piedalies Pasaules talkā un iestādi savu Laimes koku!

Ar rosinājumu katram no mums iestādīt savu koku vai piedzīvot koka dzimšanu no iestādītās sēkliņas, Lielā talka aicina Latvijas iedzīvotājus piedalīties pasaules talkā, kas notiks 150 pasaules valstīs rīt, 15.septembrī.


Latvijas cilvēku vēstījums visai pasaulei līdz ar to būs viennozīmīgs: mēs stādām Laimes koku savas Latvijas un visas planētas veselībai un labai dzīvei. Pasaules talka sāksies Jaunzēlandē plkst.10.00 pēc vietējā laika un sekos Saulei dienas garumā, pārklājot visas 24 laika joslas. Talka noslēgsies Havaju salās. Pasaules talka būs lielākā kopīgā dabas sakopšanas talka pasaules vēsturē.


Lielās Talkas mājas lapā talkas.lv ir izveidota īpaša karte – http://talkas.lv/laimes-koki/, kurā ikviens – gan liels, gan mazs, tiek aicināts atzīmēt vietu, kur ir iesējis koka sēkliņu vai iestādījis stādiņu, kā arī atstāt vēlējumu Latvijai un pasaulei nākamajos 100 gados.
Ikviens ir aicināts 15.septembrī iedēstīt savu koka sēkliņu vai iestādīt koku īpaši izveidotā kartē mājas lapas www.talkas.lv karšu sadaļā: un dalīties ar savu veikumu, lietojot tēmturus #LielāTalka, #stādāmnākotni. Vairāk lasi šeit
 

Sabiedrisko attiecību daļa

14.09.2018.

  Drukāt