Ķekavas novada pašvaldībā apskatāma foto izstāde “Dzīvības upe”

Labdarības projekta ietvaros Ķekavas novada pašvaldībā apskatāma foto izstāde “Dzīves upe” par Ķekavas novada senioriem un viņu dzīvesstāstiem.


Labdarības organizācija Ladies' Circle Latvia (LCL) sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības aģentūras „Ķekavas sociālās aprūpes centrs" “Pieaugušo ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas centru” un biedrību “Sociālās inovācijas centrs” labdarības projekta “Dzīves upe” ietvaros organizē foto izstādes „Dzīves upe” trešo kārtu.


Izstādē var aplūkot un iepazīt 12 stāstus un 12 foto mirkļus. Stāsti un fotogrāfijas aptver Ķekavas novada senioru dzīvesstāstus, kas ļauj ikvienam “būt tuvāk” novada vēsturei un tagadnei, tādejādi veicinot paaudžu integrāciju.


”Dzīves upe” ļauj iepazīt un izgaismot Ķekavas novada veco ļaužu dzīvesstāstus, paraudzīties uz vecumu kā vērtību un vēstures daļu, iepazīstot stāstus par un ap cilvēkiem kā daļu no novada vēstures un tagadnes. Viens no izstādes uzdevumiem ir arī veicināt vietējās sabiedrības un paaudžu integrāciju.


Ekspozīciju Ķekavas novada pašvaldībā varēs apskatīt līdz 2018.gada 1.decembrim.


Sabiedrisko attiecību daļa

25.09.2018.

 

 

  Drukāt