Daudzbērnu ģimenes var pieteikties dienas nometnei

Skolēnu brīvlaikā, no 22. līdz 26.oktobrim, Baložos norisināsies dienas nometne Ķekavas novada daudzbērnu ģimenēm “Svētki un to tradīcijas”.

Nometnē aicināti piedalīties 7 līdz 12 gadus veci bērni no Ķekavas novadā dzīvojošām daudzbērnu ģimenēm, arī bērnu vecāki var pievienoties, lai kopā ar atvasēm apmeklētu dažādas radošās darbnīcas. Dalība nometnē - nodarbības, meistarklases un pusdienas tiks nodrošinātas bez maksas.

Nometne norisināsies Baložu kultūras namā (Skolas iela 4, Baloži), no plkst. 07.45 līdz 18.00. Ar nometnes programmu iespējams iepazīties te.

Lai pieteiktu dalību nometnē, līdz 17.oktobrim nepieciešams nosūtīt pieteikumu uz e-pastu agita.eizenberga@kekava.lv, tajā norādot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu un vecāku kontaktinformāciju.

Nometnes izskaņā, 27.oktobrī paredzēts ģimeņu pārgājiens uz Uzvaras Līdumu, kura ietvaros paredzētas dažādas saliedēšanas aktivitātes, uzdevumi, kā arī viesošanās uzņēmumā “Ķiploku pasaule”. Pārgājiena karte un programma pieejama te.

Nometni organizē Ķekavas novada pašvaldība, sadarbībā ar biedrību “Solis tuvāk” un nodibinājumu “Ķekavas novada fonds” projekta “Daudzbērnu ģimenēm labvēlīgu savstarpējo attiecību motivējošas vides izveide Valdlaučos un Ķekavā” ietvaros. Projektu atbalsta Valsts reģionālās attīstības aģentūra no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem mērķprogrammas “Ģimeņu atbalsta projekta konkursa pašvaldībām sadarbībā ar NVO” ietvaros.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

10.10.2018.

 

 

 

  Drukāt