Aicina pieteikties Pierīgas gidu apmācībām

Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centrs, piedaloties projektā "Tūrisms kopā", aicina pieteikties bezmaksas gidu apmācībām oktobrī un novembrī. Pieteikšanās apmācībām ej.uz/giduapmacibas.


Projekta “Tūrisms kopā” ietvaros esošie un topošie Pierīgas gidi aicināti uz trīs dienu pasākumu ciklu “Pierīgas gidu apmācības”:

  • 23. oktobrī plkst. 9.00 – 5 masti Ezerkrasti, Ozolnieki, Ozolnieku novads;
  • 30. oktobrī plkst. 9.00 – Rāmavas Depkina muiža, Rāmavas iela 9, Rāmava, Ķekavas novads;
  • 6. novembrī plkst. 9.00 – Babītes novada Kultūrizglītības centra filiālē “Vietvalži” Vietvalži, Salas pagasts, Babītes novads.

 

 


Apmācībās gidi iepazīs Pierīgas sešus novadus (Ķekavas, Mārupes, Olaines, Babītes, Ozolnieku, Jelgavas), izstrādāto tūrisma attīstības  stratēgiju un tematiskos maršrutus.


Praktiskās nodarbībās būs iespēka noskaidrot, kāds ir gida profils, specializācija Pierīgā, kā arī iepazīties ar gidu Jāni Zariņu no pargajieni.lv. Radošās aktivitātēs tiks veidota gidu savstarpējā sadarbība, savukārt noslēgumā Pierīgas gidu vizītkartes kopā ar tuesi.lv komandu.


Apmācību darba kārtību meklē
šeit.
 

Pasākumu cikla “Gidu apmācības” beigās tiks izsniegtas apliecības par veiksmīgu apmācību beigšanu. Apliecība tiek izsniegta tikai tiem dalībniekiem, kuri ir apmeklējuši visas trīs dienas. Informācija par gidiem tiks publicēta pašvaldību un partnerību mājaslapās.
 

Apmācības paredzētas 20 cilvēku lielai grupai. Prioritāte tiks piešķirta gidiem no sadarbības pašvaldībām Babītes, Jelgavas, Mārupes, Ķekavas, Olaines, Ozolnieku novada.
 

Pieteikšanās apmācībām ej.uz/giduapmacibas


Vairāk informācijas rakstot uz e-pasta adresi info@pierigaspartneriba.lv vai zvanot pa tālr. 28644888.
 

Projektu "Tūrisms kopā" (17-00-A019.332-000005) īsteno biedrība "Pierīgas partnerība" kopā ar biedrību "Lauku partnerība "Lielupe"", Partnerība "Daugavkrasts" un Babītes, Mārupes, Olaines, Ķekavas, Ozolnieku un Jelgavas novadu pašvaldībām Lauku attīstības programmas 2014.—2020. gadam pasākuma "Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība" ietvaros.


www.pierigaspartneriba.lv

17.10.2018.

 

 

  Drukāt