Nodarbinātības valsts aģentūra aicina uz Karjeras dienām

Nodarbinātības valsts aģentūra no 29. oktobra līdz 2. novembrim organizē pasākumu Karjeras dienas. Pasākuma mērķis ir dot iespēju reģistrētajiem un nereģistrētajiem bezdarbniekiem un darba meklētājiem padziļinātāk iepazīties ar reģionā nozīmīgām nozarēm un brīvajām darba vietām, praktiski sagatavoties darba intervijai un iegūt informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām.

 
Akcijas laikā visās 28 NVA filiālēs norisināsies vairākas aktivitātes darba meklētāju atbalstam. Piedaloties darba interviju simulācijās, darba meklētāji kopā ar NVA karjeras konsultantiem individuālajās vai grupu nodarbībās varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un "lomas", lai praktiski sagatavotos intervijām pie darba devējiem. Notiks tikšanās ar NVA darbiniekiem, darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, kuri informēs par brīvajām darba vietām un aktualitātēm reģiona darba tirgū.

 


Karjeras dienas ietvers trīs aktivitātes:

  1. “Darba interviju simulācijas” (karjeras konsultanti vadīs individuālās un grupu nodarbības, darba interviju simulācijas, lomu spēles);
  2. “Darba iespējas reģionā” (reģionam nozīmīgi darba devēji informēs par uzņēmumu un brīvajām darba vietām);
  3. “Izveido savu darbavietu pats!” (informācija par pakalpojumiem komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai, atbalsta veidi biznesa uzsācējiem).


Interesenti var pieteikties pasākuma apmeklējumam, zvanot:

  • Karīnai Maskaļonokai t. 25499881 (individuālās un grupu darba intervijas simulācijas);
  • Signei Ginterei t. 28358972, 67227930, Andrejam Tkačenko t. 25499876, 67507858 (tikšanās ar uzņēmumu pārstāvjiem, uzņēmējdarbības uzsākšana un atbalsta veidi).


Pasākuma norises plānu aicinām skatīt šeit.


nva.gov.lv

26.10.2018.

 

 

  Drukāt