Sadalītas Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas 2018

Piektdien, 2. novembrī, “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2018” svinīgās apbalvošanas ceremonijas laikā tika godināti 18 novada veiksmīgākie uzņēmēji deviņās nominācijās. Vakara nozīmīgākajā nominācijā “Gada uzņēmējs” balvu saņēma viens no vadošajiem santehnikas ražotājiem Baltijā SIA “PAA”.
 

Veicinot uzņēmējdarbības vides attīstību, godinot uzņēmēju darbu un popularizējot to devumu novadam, 2. novembra vakarā, Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa lielajā zālē norisinājās otrā Ķekavas novada uzņēmēju gada balva. Apbalvojumus un atzinības rakstus deviņās konkursa nominācijās pasniedza Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kopā ar izpilddirektora p.i. Andri Volanski.
 

Vakara nozīmīgāko nomināciju “Gada uzņēmējs” saņēma  viens no pirmajiem un vadošajiem santehnikas ražotājiem Baltijā, SIA “PAA”. “PAA” ir Latvijas uzņēmums, ar ražotni Ķekavas novadā, kas izgatavo tehniski nevainojamas, vizuāli pievilcīgas un laikmeta tendencēm atbilstošas vannas, izlietnes, vannas istabas mēbeles un citus interjera elementus.
 

Uzņēmuma apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 4,6 miljonus eiro, savukārt investīciju apjoms mērāms ap 100 000 eiro. Uzņēmums ražotās preces galvenokārt tiek eksportētas uz Austrumeiropu, Rietumeiropu, Skandināviju un Krieviju. Uzņēmums “PAA” 2018. gadā svin 25. pastāvēšanas gadadienu.
 

Uzņēmuma “PAA” valdes priekšsēdētājs Pēteris Treicis ir gandarīts par saņemto atzinību: “Biju patiesi patīkami pārsteigts un pagodināts saņemot balvu “Gada uzņēmējs” Ķekavas novadā. Uztveram to kā dāvanu mūsu uzņēmuma 25. dzimšanas dienā. Jebkuram uzņēmējam un uzņēmumu darbiniekiem ir ļoti svarīgi sajust atzinību no savējiem! Priecē, ka Ķekavas novadā ir tik daudz interesantu un veiksmīgu uzņēmumu!”
 

Ķekavas novada Uzņēmēju padomes speciālbalvu saņēma uzņēmums SIA “Giline for life”, savukārt Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras speciālbalvu ieguva uzņēmums SIA “UK Energo”.
 

Šogad pirmo reizi uzņēmumi tika sveikti arī nominācijā “Iedzīvotāju simpātija”. Par šo nomināciju varēja nobalsot jebkurš iedzīvotājs, aizpildot elektronisku anketu. Balsojumā uzvarēja uzņēmums SIA “Giline for life”, iegūstot 40,7% balsis, otrajā vietā atstājot SIA “Linda Griin”, bet trešo vietu pēc saņemto balsu apjoma ieguva SIA “EMJ metāls”. Uzņēmums “Giline for life” ražo konfektes “Konfelāde”, dažādus sīrupus bez cukura, džemus un ābolu biezeni. Uzņēmuma produkciju atzinīgi novērtējuši Latvijas vadošie dietologi un uztura speciālisti, to iecienījuši patērētāji, kas izvēlas Latvijā ražotu produkciju un seko līdzi veselīga dzīvesveida principiem.

 

  

GADA MĀJRAŽOTĀJS

Flashion wear by Agnese Pundiņa

FLASHION wear ir gaismu atstarojošu un funkcionālu apģērbu zīmols, kas piedāvā justies

stilīgi, ērti un droši, jebkuros laikapstākļos. Zīmols piedāvā transformējošos mēteļus, apmetņus un citus aksesuārus, lai tumšajā laikā kļūtu vairāk pamanāmi citiem satiksmes dalībniekiem.


Atzinības arī zīmolam “Zalktene” un IK “Siliņpaps un dēli”.
 

GADA RAŽOTĀJS

SIA “EMJ METĀLS”

“EMJ Metāls” ir 100% Latvijas kapitāla metālapstrādes uzņēmums, kas piedāvā metāla griešanas un locīšanas pakalpojumus. Uzņēmumam ir 12 dažādas iekārtas, teju 500 klienti, un diennaktī pārstrādātā metāla apjoms sasniedz 35 tonnu. Uzņēmuma lepnums ir liekšanas prese ar 1000 tonnu jaudu – viena no retajām šāda veida iekārtām Baltijā. Uzņēmums nodrošina 24 stundu nepārtrauktu darba procesu.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA “PAA” un SIA “Simeks”.
 

GADA DARBA DEVĒJS

SIA “ĶEKAVA-PMK”

SIA “Ķekava- PMK” ir ceļu būves uzņēmums, kas cenšas sadzirdēt to, ko pasūtītājs vēlēsies rīt un piedāvāt to jau šodien. Uzņēmums kā savas darbības veiksmes atslēgu norāda mobilitāti un reaģēšanas ātrumu, dinamisku sadarbību ar partneriem, lojālu attieksmi un cieņu pret darbiniekiem.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA ”HRX” un SIA “Lofbergs Baltic”.

GADA PAKALPOJUMU SNIEDZĒJS

SIA “PIEPUSAMIE.LV”

Uzņēmums Piepūšamie.lv jau devīto gadu nodarbojas ar lielo, sertificēto piepūšamo atrakciju nomu dažādiem svētkiem, gan ģimenes pasākumiem, gan sabiedriskiem pasākumiem. Piepūšamie.lv katru gadu iegādājas jaunas piepūšamās atrakcijas, lai patstāvīgajiem klientiem piedāvātu daudzveidīgas izvēles iespējas.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA “Auto nams Lotes” un SIA “Dainese”.
 

GADA INOVĀCIJA

SIA “LOFBERGS BALTIC”

Löfbergs Baltic ir daļa no Zviedrijas uzņēmuma Löfbergs, kas ir viens no lielākajiem kafijas ražošanas uzņēmumiem Ziemeļvalstīs. Löfbergs Baltic  ir lielākā un modernākā kafijas ražotne Baltijā, kura nodrošina patērētājus ar kvalitatīvu produktu gan Latvijā, gan eksporta tirgos, balstoties uz profesionālu pieeju un jaunākajiem sasniegumiem nozarē.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA “PAA” un SIA “GiLine for life”.

GADA IZAUGSME

SIA “JOLLE”

Uzņēmums SIA “Jolle” ražo “Krippu” krekerus, kas ir inovatīvs produkts, gatavots pēc īpašas receptes un tehnoloģijas. Šo krekeru galvenā sastāvdaļa ir turku zirņi, kas ir proteīniem un šķiedrvielām bagātīgs produkts, tādēļ tie ir lieliski piemēroti sportiskiem un aktīviem cilvēkiem, veģetāriešiem un vegāniem. SIA “JOLLE” garantē, ka “Krippu” krekeros nav nonācis ne glutēns, ne piens, ne olas, ne sezama sēklas, rieksti, sojas pupas, lupīnas, ne arī kādi citi alergēni. Tādējādi tie ir piemēroti gan cilvēkiem ar alerģijām, gan veģetāriešiem un vegāniem, gan arī jebkuram cilvēkam, kurš vēlas savu ikdienu bagātināt ar veselīgu un gardu uzkodu.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA “UK Energo” un SIA “Glastik”.

GADA LABDARIS

SIA “SIMEKS”

Uzņēmums "SIMEKS" dibināts 1989.gadā, un tā vairāk nekā ceturtdaļgadsimta ilgā darba pieredze Latvijas un Eiropas tirgū liecina par uzņēmuma stabilitāti un cienījamu sniegumu. Šajos gados uzņēmums attīstībā un ražošanas modernizācijā ieguldījis vairākus simtus tūkstošu eiro. Uzņēmums ražo dzeramo ūdeni ar zīmolu “Ķekavas avots”, “Amrita”, kvasu “Jaunsil Premium”, alu “Vārpa” u.c. dzērienus.


Atzinības arī uzņēmumiem SIA “Garozu ķēķis” un T/C Liiba.

IEDZĪVOTĀJU SIMPĀTIJA

SIA “GILINE FOR LIFE”

Jau vairākus gadus Ķekavā darbojas pārtikas un dzērienu uzņēmums "Giline for life", kas ražo konfektes "Konfelāde", dažādus sīrupus bez cukura, džemus un ābolu biezeni. Uzņēmuma produkciju atzinīgi novērtējuši Latvijas vadošie dietologi un uztura speciālisti.
 

“Ķekavas novada uzņēmēju gada balvu 2018” organizēja Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi (ĶNUP).

 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.11.2018.

 

 

  Drukāt