Ķekavā drošības dēļ nojauc dzelzsbetona pazemes rezervuāru

Veicot stāvlaukuma, komunikāciju tīklu un elektroapgādes kabeļu pārbūves darbus Ķekavā, iedzīvotāju drošības nolūkos 29. novembrī tika demontēts bīstamais un sliktā tehnikā stāvoklī esošais dzelzsbetona pazemes rezervuārs, kas atradās Ķekavā, Gaismas ielā 19, starp daudzdzīvokļu māju korpusiem Nr. 4, 5 un 6.


Pašvaldība ir gandarīta, ka demonētšanas darbi tika veikti pēc iespējas delikātāk, lai varētu saglabāt blakus esošo ozolu, neskatoties uz to, ka arborista atzinums ļāva šo koku nozāģēt tā daļēji traumēto sakņu dēļ.


Pēc Īpašumu pārvaldes informācijas, demontētais pazemes rezervuārs bija 10 metrus plats un trīs metrus dziļš, un tā nojaukšanas procesā atklājies, ka rezervuāra pārseguma biezums vietām bijis plānāks par 7 cm.   


Atgādinām, ka oktobrī  uzsākusies auto stāvlaukuma pārbūves darbi Ķekavā, Gaismas ielā 19, kuru ietvaros paredzēts pārbūvēt ietves, brauktuves, siltumtrasi, pazemes komunikāciju tīklus un elektroapgādes kabeļus, kā arī izbūvēt lietus ūdens kanalizāciju un ielu apgaismojumu. Tāpat būvdarbu zonās plānots atjaunot esošo ceļu segumu.
 


Administratīvā pārvalde

03.12.2018.

  Drukāt