Paplašina dalīto atkritumu somu iegādes vietas Ķekavas novadā

No 10. decembra Ķekavas novadā privātmāju īpašnieki mazāka apjoma atkritumu šķirošanai – dalīto atkritumu somas - var iegādāties vairākās vietās visā novadā – SIA “Baložu komunālā saimniecība” un visos SIA “Ķekavas nami” klientu apkalpošanas centros – Ķekavā, Valdlaučos, Rāmavā un Daugmalē. 

Pakalpojums pieejams tikai fiziskām personām, kurām ir noslēgts sadzīves atkritumu apsaimniekošanas līgums  ar SIA “Clean R”.  

Lai saņemtu dalīto atkritumu somas, ir jādodas uz sev ērtāko saņemšanas punktu - “Baložu komunālās saimniecības un “Ķekavas namu” darba laikā. Informējot par savu vēlmi, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un nosaucot klienta numuru (kas ir minēts līgumā ar “Clean R”) , klātienē tiek aizpildīts nodošanas- pieņemšanas akts. Samaksa (kā vienreiz veicamais maksājums) par dalītajām atkritumu somām tiks iekļauta rēķinā par atkritumu apsaimniekošanu.  Vienas somas cena ir 7,26 eiro. 


Atgādinām, ka papildus jaunajām iespējām šīs somas var arī iegādāties Ķekavā  saimniecības preču veikalā tirdzniecības centrā “Dālderi”, kā arī “Clean R” klientu apkalpošanas centrā (tālr. 67111001)  Rīgā, Vietalvas ielā 5.


Iedzīvotājiem tiek piedāvātas divu veidu somas:

  • stiklam – tikai tīrām un nesadauzītām stikla pudelēm un burkām. Nedrīkst likt īpaši izturīgi veidotus stikla izstrādājumus - logu un automašīnu stiklu, porcelāna, keramikas un stikla traukus, spoguļus, spuldzes, smaržu flakonus un kosmētikas trauciņus.
  • makulatūrai un iepakojumam – tikai tīram un sausam materiālam – papīram, avīzēm, žurnāliem, salocītam kartona iepakojumam, iepakojuma plēvei, saplacinātām PET pudelēm, šampūna un tamlīdzīgām plastmasas pudelēm. Nedrīkst likt netīru un slapju iepakojumu, laminētu papīru, iepakojumu ar pārtikas un dzērienu atliekām, olu iepakojumus, putuplastu, kā arī sadzīves ķīmijas iepakojumus.


Somā krāj attiecīgos otrreiz izmantojamos atkritumus. Kad soma pilna, noteiktā dienā to novieto brīvi pieejamā vietā pie savas privātmājas (turpat, kur novieto sadzīves atkritumu konteineru atkritumu izvešanai). “Clean R” to iztukšo bez maksas, somu atstājot turpat (piestiprinot pie žoga privātās teritorijas pusē u.tml.).
 

Atkritumu izvešana plānota noteiktās dienās reizi  mēnesī, bet pēc klienta pieteikuma arī biežāk.

 

Kur Ķekavas novadā var iegādāties dalīto atkritumu somas?

SIA “Ķekavas nami” klientu apkalpošanas centros

  • Rāmavā, Rāmavas ielā 17
  • Ķekavā, Gaismas ielā 19, k.8
  • Valdlauči, Meistaru iela 37
  • Daugmalē, mājas "Salnas"


SIA “Baložu komunālā saimniecība” birojā

  • Baložos, Kr. Barona ielā 1


Ar darba laikiem var iepazīties interneta vietnēs www.sia-bks.lv un www.kekavasnami.lv.

 
Saimniecības preču veikalā t/c “Dālderi”

  • Ķekavā, Nākotnes ielā 1

 
SIA “Narvesen Baltija”

  • Ķekavā, Gaismas ielā 17a, (pie “Latvijas Pasta”)

     

 

Administratīvā pārvalde

10.12.2018.

 

  Drukāt