Ļauj novadam svētkos uzmirdzēt spožāk!

Līdz 23. decembrim aicinām novada iedzīvotājus un vietējos uzņēmumus pieteikt Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātus objektus – dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu māju balkonus un lodžijas, uzņēmumu ēku fasādes, logus un skatlogus, kā arī Ziemassvētku egles – konkursam “Uzmirdzi Ķekavas novadā 2018”.


Sagaidot gadu miju, Ķekavas novada pašvaldība jau otro gadu organizē Ziemassvētku rotājumu konkursu “Uzmirdzi Ķekavas novadā”, aicinot iedzīvotājus, novada uzņēmumus un sabiedriskās iestādes kopīgi radīt svētku sajūtu visā novadā.


Lai pieteiktu Ziemassvētku tematikā izrotātu objektu – dzīvojamo māju, daudzdzīvokļu mājas balkonu vai lodžiju, uzņēmuma ēkas fasādi, logus un skatlogus, kā arī Ziemassvētku egli –, aicinām līdz 23. decembra plkst. 12.00 aizpildīt pieteikuma anketu, kas elektroniski pieejama šeit, un iesniegt kādā no pašvaldības Klientu apkalpošanas centriem Ķekavā, Baložos vai Daugmalē vai arī nosūtīt uz e-pasta adresi novads@kekava.lv.

Šogad jebkurš iedzīvotājs konkursam var pieteikt objektus, kas tiks vērtēti piecās kategorijās:

  • individuālās dzīvojamās mājas un to pagalmi;
  • daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni un lodžijas;
  • uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu ēkas un to piegulošās teritorijas;
  • uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu logi un skatlogi;
  • Ziemassvētku egle (kategorijai var pieteikt objektā augošas vai uzstādītas, izrotātas egles ar augstumu vismaz 2,7m).


Visi pieteiktie objekti pretendēs arī uz papildu nominācijām – vērtēšanas komisijas specbalvai un nominācijai “Iedzīvotāju simpātija”.


Atgādinām, ka šogad kopējais konkursa balvu fonds palielināts līdz 1930 eiro.


Konkursa nolikumu aicinām skatīt šeit.


Pieteiktos objektus apmeklēs un novērtēs konkursa vērtēšanas komisija diennakts gaišajā vai tumšajā laikā atkarībā no pieteikumā norādītā rotājumu eksponēšanai paredzētā diennakts laika.


Savukārt nominācijas “Iedzīvotāju simpātija” uzvarētājs janvārī tiks noteikts interneta balsojumā – par savu simpātiju varēs nobalsot pašvaldības Facebook lapā.


Konkursa laureāti tiks paziņoti svinīgajā apbalvošanas ceremonijā, sadalot balvu fondu 1930 eiro apmērā. Naudas balvas saņems trīs labākie dalībnieki katrā vērtēšanas kategorijā un papildu nomināciju uzvarētāji. Tikmēr “Iedzīvotāju simpātija” iegūs pārsteiguma balvu. Kāda tā būs, to noskaidrosim jau nākamā gada janvārī!


Administratīvā pārvalde

19.12.2018.

  Drukāt