Aicina aktīva dzīvesveida piekritējus no visas Latvijas piedalīties Līgatnes kausa izcīņā volejbolā

 

26. martā Līgatnes novada sporta centrā norisināsies Līgatnes kausa izcīņas sacensības volejbolā. Tajās piedalīties aicināts ikviens volejbola cienītājs un aktīva dzīvesveida piekritējs no visas Latvijas.
 
„Līgatnes novada sporta centrs būs atvērts ikvienam volejbola un aktīva dzīves veida cienītājam. Gan tiem, kuri vēlēsies izaicināt citus cīņā par Līgatnes kausiem volejbolā, gan tiem, kuri šos „cīkstoņus” atbalstīs, gan arī tiem, kuri vienkārši vēlēsies sekot līdzi tam, kā pirmie cīnās, bet otrie fano. Visus vienos viens – aizvadīta diena aktīvā noskaņā. Ikvienam būs, ar ko nodarboties, jo spēkiem mēroties varēs arī spēlēs un dueļos, ko nodrošinās inventārs, kas Līgatnes jauniešu biedrības īstenotā projekta ietvaros iegādāts par Eiropas Savienības finansējumu,” stāsta viens no sacensību iniciatoriem Pēteris Krīvens.
 
Sacensības sāksies plkst. 13:00. Komandu reģistrācija – plkst. 11:30.
 
Komandā jābūt trim vīriešiem un vienai sievietei. Tās tiks dalītas A,B,C,D grupās atkarībā no dalībnieku skaita. Katrā apakšgrupā komandas spēlēs katra ar katru. Play off izspēlē cīnās pirmo triju vietu ieguvējkomandas no katras apakšgrupas. Par pamatu tiek ņemti Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) volejbola spēles noteikumi. Apbalvoti tiek pirmo trīs vietu ieguvēji komandu vērtējumā.
 
Līgatnes kausam volejbolā jau ir pieteikušās komandas no visdažādākajām Latvijas vietām – no Mālpils, Limbažiem, Valmieras, Rīgas, Jelgavas, Raganas, Talsiem, Balviem, Siguldas un Cēsīm.
 
Sacensību nolikums pieejams šeit: http://www.ligatne.lv/ligatnes-jauniesu-biedriba
 
Līgatnes kausa izcīņas sacensības volejbolā rīko Līgatnes jauniešu biedrība, atbalsta – Līgatnes novada dome, sabiedrisko attiecību aģentūra SIA „Tēls PR” un biroja tehnikas apkalpošanas uzņēmums SIA „Intelligent Business Solutions”.
 
 
Papildinformācija un pieteikšanās dalībai sacensībās:
Tālr.: 29168089 vai 26448990
E-pasts: krivenspeteris@gmail.com
  Drukāt