Līdz marta beigām apturēti stāvlaukuma pārbūves darbi Ķekavā, Gaismas ielā 19

Ķekavas novada pašvaldības Īpašuma pārvaldes speciālisti informē, ka no 22. janvāra līdz marta otrajai pusei ieplānots tehnoloģiskais pārtraukumus būvprojektā “Auto stāvlaukuma pārbūve pie Ķekavas novada pašvaldības administrācijas ēkas Gaismas ielā 19, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā”.  


Tehnoloģiskais jeb sezonālais pārtraukums nepieciešams, jo klimatiskie laika apstākļi- zemā gaisa temperatūra, sniegs un sals, nav piemēroti būvdarbu veikšanai. Būvniecības darbi atsāksies pavasarī, bet darbi, kas saistīti ar elektroapgādes kabeļu nomaiņu turpināsies arī ziemas mēnešos.


Ķekavas novada pašvaldība atgādina, ka stāvlaukuma pārbūves laikā iedzīvotāji aicināti izvēlēties citus risinājumus automašīnu novietošanai, piemēram, izmantot Ķekavas kultūras nama vai Ķekavas sākumskolas stāvlaukumus. Tāpat papildus pagaidu auto stāvvieta izveidota laukumā iepretim kafejnīcai “Bamaba Leo”.


Jau iepriekš ziņots, ka stāvlaukuma rekonstrukcijas ietvaros paredzēts pārbūvēt ietves, brauktuves, siltumtrasi, pazemes komunikāciju tīklus un elektroapgādes kabeļus, kā arī izbūvēt lietus ūdens kanalizāciju un ielu apgaismojumu. Tāpat būvdarbu zonās plānots atjaunot esošo ceļu segumu. Attīstības daļas speciālisti izrēķinājuši, ka kopējais pievadceļu garums, kuros atjaunos segumu, ir aptuveni 800 m, savukārt elektroapgādes kabeļu kopējais garums sasniedz 2 km.



Administratīvā pārvalde

24.01.2019.

  Drukāt